ang - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך מתקדם ההריון?
    מתרגשת ?
    מיה שמחכה לחסידה.....
16 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק!! לא יודעת מתקדם או לא...לא מתרגשת ומנסה לא לחשוב על זה...כי אכזבה יותר קשה..מה שיהיה יהיה...למרות שאין לי הרגשה טובה...אבל נראה.
  • למה אנג'
    למה אין לך הרגשה טובה
    הרי את בהריון?
    וכבר בדקת דופק
    את חייבת להיות חיובית.

ולהאמין...
  • לא ראיתי דופק.רק שק הריון......וזה הפחד שלי שזה מה שיש ...
  • אויש אנג' תפסיקי כבר
    את תראי הכל יהיה בסדר
    ואת תראי שק הריון ודופק ועובר בריא שמחכה שתהיי אמא שלו
    אז תהיה תמיד חיובית
    ותזכרי תמיד שהכל לטובה
    בכל מקרה אני כאן

ומחזיקה לך מלא מלא מלא מלא
    מתפללת בשבילך
    שהכל יהיה תקין תראי דופק ושהקבה
    יזכה אותך בעזרת ה' ל9 חודשים בריאים ומשעממים אך מאושרים
    ללידה קלה אמן....
    ולהרבה נחת מהילד או הילדה שיבואו
  • סליחה יקירתי,שאלתי כי מבחינתי את בהריון...נקודה
    אני מתרגשת בשבילך ושמחה בשבילך...ואני ממש רוצה שתרגישי ככה גם...
    מה נסגר איתך?
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מיה כבר אמרתי לך

שכל הודעה שלך מנחמת אותי

• בזי מתוקתי....תודה,
    כיף לשמוע
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אנג' ראשית כל המון מזל טוב יקירתי תהיה אופטימית ותעבירי לבייבי שלך רק תחושות ומחשבות טובות הכל יהיה בסדר הק"בה כבר נתן לך את המתנה הכי יפה בעולם זה שלך ומתנות לא לוקחים חזרה תהני מההריון שיהיה תקין עגול ויפייפה ושיהיו בשורות טובות אמן ואמן
    חכי עוד קצת זמן וכשתתחילי לשמוע את הדפיקות לב הזעירות האלו את פשוט לא תאמיני איך חשבת שמשהו לא בסדר הכל תקין וימשיך להיות כך עוד 9 חודשיים
  • בנות מקסימות שלי !! תודה על התמיכה. אני באמת עוברת ימים לא קלים...מקווה שזה יעבור..מאחלת לכן המון המון בהצלחה.

• אני זוכרת כאילו זה היה אתמול את השבוע שלא זז שהייתי צריכה לשמוע דופק...
    תשמרי על אופטימיות ותהיה חזקה, לחץ לא עוזר.
    נתפלל יחד איתך למרות שיש לי הרגשה שאת בכלל לא זקוקה לזה
    מחכות לשמוע את החוויה המדהימה שתעברי שתשמעי את הדופק...
    ושהזמן יעבור מהר עד אז!
  • בנות צריכה עזרה!! אתמול בערב ראיתי פס עם אנדומטרין שיצא על תחתונית.מאוד חלש בצבע ורוד.בלילה לא היה כלום .גם המוליך היה נקי.היום בביוקר ראיתי סימן קטן על המוליך (גם אותו צבע) ויש לי נקודה קטנה שוב על תחתונית......לא רוצה אפילו לחשוב שקורה לי משהו...קשה לי לחשוב שצריך להתחיל הכל מהתחלה...
  • אנגל ממי תירגעי ומהר יכול להיות שזה מהנרות כי שאני השתמשתי בנרות האלה גם לי היה כתמים אדומים
    למה את רואה שלילי תראי חיובי ואני מבטיחה לך שהכל בסדר בובה ולא קורה לך כלום זו סתם הרגשה ותחשבי כל הזמן חיובי ותהיי אופטימית ככה אני אומרת לעצמי.

אירית
  • אנג' יקירתי אני ממש לא מבינה בזה אני מקווה שאחת מהבנות המקסימות תענה לך בהרחבה ובדיוק אני רק מחזקת אותך מפה ושולחת לך
    ומחזיקה לך שהכל תקין
    למרות שנראה לי שזה בסדר ולא תצטרכי כלום חוץ מלחכות שהזמן הנידרש יעבור ותוכלי לנשום נשימה עמוקה לרווחה ביחד עם הדופק של העובר המקסים שלך שבא במטרה להישאר איתך לכל החיים
  • אוי אירית מתוקה !! נראה לי שאני בסוף אמצא את עצמי בבית משוגעים...חחח כל סימן קטן הורג אותי..אני חייבת לספר לך וגם לבנות...הרופא שעשיתי אצלו את הטיפול , הוא הכניס אותי ללחץ. הייתי אצלו בשבוע 6 וראינו רק שק הריון.התחיל לנפח לי את הראש...אם לא נראה דופק בעוד כמה ימים אז אתן לך הפניה לגרידה או שזה יפול לבד...אני לא צריכה לשמוע את זה ..גם ככה קשה לנו עד שאנחנו מגיעות לזה..אתמול צלצלתי אליו ללכת לעשות שוב בדיקה ומה הוא אמר לי????? "מה עדיין לא היה לך דימום? הכל בסדר???? " היה לי קשה להגיד לו משהו ואמרתי לו שאני אחזור אליו מאוחר יותר.וכמובן לא חזרתי...עכשיו אתן מבינות את המצב שלי???זה נורא מלחיץ...היום צלצלתי לרופא שהייתי אצלו בהתחלה .הוא לא היה מומחה לפוריות.אבל מומחה להריון בסיכון..קבעתי ביום ראשון.
  • אני מתפללת בשבילך שזה כלום ומחזיקה לך אצבעות
    ומקווה שתזמיני אותי לברית בע"ה.

אירית
  • מחזיקה אצבעות....
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה