ואני חשבתי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• ואני לרגע חשבתי שאמא שלי

תספיק לראות את הילדים שלי...

אך מתברר שמצבה קשה ביותר
    אחרי 8 שנים של טיפול צמוד כולל אוכל שתייה מקלחת החלפות והכל
    הרופאה אמרה שסופה קרב

כמה עצוב
11 תגובות
עמוד 1
  • אוי אני ממש מצטערת לשמוע
    בת כמה אמא שלך ? ממה היא סובלת ?
    אל תתיחסי לרופאים תתפללי הרבה !!!!
    תקבלי על עצמך משהו לרפואתה כמו : טהרת המשפחה או נרות שבת
    אני מקווה שזה יעזור והיא תחיה עוד כמה שנים !!!
    תדעי לך שה' הוא רופא כול בשר ומפליא לעשות !
    בתורה יש גזרה שנחתמת בטיט וגזרה שנחתמת בדם מה זה אומר ?
    בטיט - כמו שהטיט אפשר כול הזמן לשנות להרטיב , לשבור ככה אפשר גם
    את הגזרה לשנות על ידי מעשים למען החולה ( כיביכול כול מה שאת מקבלת על עצמך זה לרפואת החולה והזכויות על המעשה הם שלו )
    בדם - זה שהגזרה אי אפשר כבר לשנות אותה לצערנו הרב !
    אבל תנסי למען אמא שלך ! אל תרפי! תתפללי הרבה !
    מקווה שאני לא חופרת לך אבל בשעת צרה כדאי לנסות לא ?
    מקווה לשמוע ממך בשורות טובות !
    נ.ב- אל תכעסי עליי אני לא באה להחזיר בתשובה ....
  • וואו..ממש מצטערת לשמוע..
    אבל באמת רק שתדעי..לאבא של חברה שלי נתנו חודשיים שלולש גג..הוא חי עוד שנה וחצי..ועוד הספיק לטייל בחול..אז הרבה תקווה ותפילות ואמונה..מה שכתוב לנו זה מה שיקרה בכל מקרה..ולא משנה מה הרופאים מאמינים..מקווה שלאמא שלך עוד יהיו הרבה ימים טובים ושתספיק לראות את הנכדים החמדמדים שלה שבתהליך יצירה ממש עכשיו.

אלה.

פייסבוק: Ella Fridlin
    דוא"ל: [email protected]
  • הוי ממי שלי, מה אומרים במצב כזה....
    אני ממש לא יודעת, זה ממש קשה....ועצוב
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • בזי יקרה

תאמיני ותתפללי בורא עולם שומע את התפילות אני לא אדם דתי אבל אני מאמינה כמו שרעיה כתבה שאם בן אדם לוקח על עצמו משהו אז השם לא שוכח,
    דווקא אתמול שמעתי מחברה שהיתה בהרצאה של: למה יש לנו ייסורים - והרב אומר שאם בנאדם אין לו יסורים הוא חייב להיות מודאג כי ה' לא אוהב אותו ואם יש לו ייסורים זה אומר שהק"ב רוצה אותו שיתחנן לעזרה כי הקב"ה יודע שלא שכחנו אותו אז תתפללי והרבה שתהיה רפואה שלימה לאמך היקרה ואת תראי שהכל יהיה בסדר בעזרת השם ואמא שלך עוד תזכה לראות את הנכדים שנמצאים אצלך כבר עכשיו בבטן

הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • היי מותק,
    קודם כל אף פעם לא מזיק
    הדאגה, הצפיה, התפילות, התקווה זה דברים נורא מוכרים לי. בכל יום שקמים והם עדין איתנו זה מתנה לומדים להעריך כל רגע וכל חוויה כמובן שקשה להיפרד והמחשבה על כך היא קשה ולפעמים בלתי נתפסת אבל לכל אחד יש סוף אף פעם לא יודעים מתי הוא יהיה. צריך לקחת את ההווה ולהפיק ממנו את המיטב חשוב לשתף בחששות ופחדים אבל גם מומלץ לזכור את הזמנים הטובים במיוחד שזה מתקרב לסוף. אני למדתי שאף פעם לא עוזבים אותך אלא רק זמנית לא איתך הם תמיד לצידנו מלווים אותנו כל הזמן.
    אני מאחלת לך המון כוחות עכשיו שתהיו חזקים ומאוחדים. תנצלו כל רגע ותזכרו את הרגעים האחרונים באור חיובי ובאופטימיות. ב"ה אמא שלך תזכה לחוות איתך את הרגעים היקרים של הריון ולידה גם אם זה יהיה פיזי לצידך.
    את תהיה אמא מדהימה לילדיך כמו שאמא שלך הייתה לך.
    אני חושבת עליך ומחבקת אותך
    ומאחלת לך מה שאני רציתי שיאחלו לי: שהזמן יעצר לקצת שנוכל להיפרד כמו שצריך.
    נשיקות...
  • הי מותק,

ליידי צימררה אותי שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• הי, מתוקה!
    האמת היא שאין לי משהו חכם להגיד לך.
    רק רציתי להגיד שתנסי לעשות מה שהבנות ייעצו לך. אין מה להפסיד.
    וקבלי ממני המון
  • תודה בנות אוהבת אותכן
    לגבי אמא היא קמה בוקר אחד משותקת
    מהגרון ומתה
    הייתי נערה (אני בת זקונים)
    ומאז עד היום אני לצידה
    כולן התחתנו ועזבו והתנתקו
    רק אחותי הבכורה נשארה לעזור לי מעט
    יש לי אחות אחת שבכלל באה פעם בחודש אם בכלל זה לא מעניין
    ותה ולכן אני לא מדברת איתה
    ועוד שתי אחים שנפלו על נשים ה' ישמור ויציל
    ואני ואחותי מטפלות 3 פעמים ביום במשמרות
    לא משאירות אותה דקה לבד ואחותי עברה לגור אצלה וכל עם כל הילדים שלה

אנחנו מתנחמות בזה
    שהיא תסיים את חייה בבית לצד הנכדים ולצד הילדים שלי מישהי זרה שתטפל בה ורק הבנות שלה מטפלות בה
    היא אוכלת את אוכל שהיא אוהבת ישנה במיטה הנוחה שלה
    רואה את הסדרות האוהבת שלה
    יהיה טובבבבבבבבב
  • התכוונתי לצצד הילדים שלה *
  • יש לשם המשתמש שלך כרגע יש כל כך הרבה צדדים. מצד אחד את מחכה לדבר כל כך קסום לילד קטן שיחדור לחייכם וישנה אותו לנצח. מצד שני את מחכה למשהו כל כך קשה לאבד אמא.
    אני איבדתי את אמא, אבא ואח שלי. זכיתי להיות עם אחי התאום במשך שנתיים כשהיה חולה עברתי איתו הכל וכשחשבתי שלא יהיו לי יותר חלומות ושאיפות הוא רקם לי אותם והכריח אותי לרדוף אחרי החלומות.
    יש הורים שחיים איתנו מרבית מחיינו ולא מצליחים לגעת בחיים שלנו כל כך ויש כאלה שהיו איתנו לזמן מוקצב ונגעו בנו והשאירו לנו דרך סלולה...
    ..."ופו היה אומר:
    חברים תמיד איתך כשקשה וגם שלא,
    מלווים את מסע חיפוש הדבש שלך
    אך גם אם מרחק פיזי מרחיק ביניכם
    תקוותם תמיד איתך שיקרו לך דברים נפלאים".

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה