זקוקה לחופש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האמת שאני זקוקה לחופש...
    להתרחק מהכל ולאגור כוחות.
    בעלי שיחיה, לוקח חופש עכשיו!!! הוא סיים היום תפקיד ומחכה לתפקיד חדש רק בעוד כמה שבועות
    יש המלצות? אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה עשיתי משהו סתם בשבילי...
    אני כל כך מחכה לזה להיות ביחד עם בעלי. כל לילה אני מסתובבת במיטה לחבק אותו והוא לא שם ואז אני נזכרת במציאות... וסוף סוף אני אוכל להיות איתו נוכל להתחבר שוב אחרי המון זמן שהרגשתי לבד...
    הרגשתי שגם אם הוא יהיה לידי הוא לא יוכל למלא את החלל שיש בתוכי אבל עכשיו יותר מתמיד אני מבינה שהרגשתי ככה כי הוא היה כל כך חסר לי ושיש הזדמנויות להיות יחד צריך לנצל אותם ולחוות דברים טובים כדי שנוכל לאגור כוחות לקראת הבאות...
    אשמח לשמוע על המלצות למקום קסום שנוכל לגלות מחדש אחד את השני...
6 תגובות
עמוד 1
  • יש תמיד אופציה לצימרים וכד' אבל מניסיון לפעמים לנו בא סתם להיות בבית ביחד, לראות סרט טוב, להכין ביחד ארוחה ממש ממש מושקעת, מוזיקת רקע ולדבר.
    אבל זאת כמובן רק אני....
    מאחלת לך זמן קסום איתו ושמה שלא תעשו, יהיה לך הכי כיף ושתמצו כל שניה...

אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
  • מכירה את הרגעים האלה...ומסכימה בהחלט שצריך לקפוץ עליהם...
    ההצעה שלי היא קצת יקרה (למרות שעכשיו יש ירידה של מחירים)
    אני בעד לטוס ביחד לחול....
    טיול מהנה ורגוע עם נופים מדהימים ומלונות טובים, אוכל טוב וזוגיות טובה.....
    מקומות מומלצים- יש לי המון הצעות, אם את בעניין אשלח לך למייל...
    כמובן שאם רוצים לבזבז פחות יש צימרים קסומים בארץ שלנו, יש מקומות יפים לטייל בהם, חופשות ספא למיניהם והמון המון אטרקציות אחרות...
    מבחינתי כל יום שיש בו טיול, ארוחה טובה ושינה במקום מפנק....וכל זה עם בעלי...זה הנאה מלאה !!!!

תהנו מהזוגיות...ותודיעי כבר היום על חופשה.
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • הי, ליידי!
    איזה יופי! סוף סוף יהיה לכם זמן איכות אמיתי יחד. כל כך מגיע לך
    מסכימה עם מיה-אם יש לכם אפשרות, אז תקחו לכם כרטיסים זולים לאיזה מקום ככה איזה שבוע מראש. ותזמינו מלון דרך BOOKING זה מעולה.
    תהנו, תבלו ותמצו כל שנייה יחד.
  • וואו איזה כייף לכם....מגיע לכם כ"כ להינות, אחרי תקופה כה קשה
    מציעה לתכנן ולנצל כל יום וכל רגע...
    צימר מפנק - אפשר דרך אתר צימרים למצוא אחלה מקום
    או יערות הכרמל- יקר, אבל אמרת שבן זוגך בקבע- תזמיני נופש בהקדם האפשרי ואולי תצליחי לשריין:)
    או מצפה הימים....גם מעולה.
    או סתם בטן גב באילת- מתאים בכל מזג אויר - שם תמיד חם ונעים
    בנוסף, מסעדות טובות, סטנד אפ קורע, הצגה, מסאז'.....
  • לפעמים הגורל פשוט אכזר.
    הבוקר קיבלתי טלפון מהמשפחה שלי בחו"ל דוד שלי שאני קרובה אליו גילו לו גידול סרטני בראש.
    אני נוסעת שבוע הבא לארה"ב להפרד ממנו, המצב לא נראה טוב מסתבר שרק עכשיו אמרו לי לא רצו להלחיץ אותי עד עכשיו
  • הוי ממוש, זה ממש זוועה...אלוהים ישמור....
    אני מצטערת מאוד לשמוע....
    תהיו חזקים
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה