יש לי תינוק! + תמונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תמונה מטושטשת אבל שתבינו את הגודל- איזה מאמי הוא אוכל כל כמה שעות ובינתיים נראה טוב

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
15 תגובות
עמוד 1
  • יש להם אוגר זכר ואוגרת נקבה?
    אחרי שהנקבה ממליטה חייבים להפריד את הזכר מהנקבה! אחרת הוא אוכל את הגורים! כשהייתי קטנה, היו לנו אוגרים ותמיד הפרדנו אותם וכל הגורים שרדו.
    ודרך אגב, מאז גדלתי והיום אני יודעת שאוגרים לא אמורים לחיות בכלובים בבתים של בני אדם. אני לא מנסה להטיף, חלילה, אבל תחשבי על זה...
  • מקווה שהקטנציק ישרוד
    בגלל זה אני לא אוהבת אוגרים

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אויש איזה מסכנצ'וק....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • האוגרת לא אוכלת את הולדות שלה בגלל שהיא אכזרית
    זה מנגנון הישרדות...שקי הלחיים שלה יכולים להכיל אף שגר גורים, וכאשר היא חוששת לשלומם היא תנסה להגן עליהם, אבל הניסיון הזה עלול להסתיים בחניקה או עריפת ראשו של הגור.
    וכמו שהומלץ לך להפריד את האם והגורים למשך 4 שבועות לפחות.
    בהצלחה
  • אויש איזה מסכנצ'וק....
  • גליה
  • מרווה, אם אנשים לא יקנו, גם בחנויות בעלי חיים לא ימכרו.
  • נטע,את בול-צודקת!
    אבל..מה לעשות והמציאות-אכזרית..

יש לי על-זה "ויכוח" עם בעלי..הוא רוצה שאעיף צעצועים-פרוותיים מהבית תוצרת-סין ואני טוענת לעומתו,שאם כבר קיבלתי ציוד,אז אשאיר אותו בביתי,אבל כמובן שלא-אקנה חדש מהחנות, כדי שלא-לעודד צרכנות המתבססת על התעללות בבע"ח (אגב,זה תקף הבנתי גם לפרווה,שבצאוורון ג'קט-ג'ינס תוצרת פוקס)

קיבלתי מס' בובות-פרוותיות מסין,שהפרווה שלהן נראית אמיתית (של חתול,כלב,ארנב וכו') וכמה שהסינים טוענים,שהפרוות-הסינטטיות שהם מייצרים,הן מדגם-משופר,דומה בול לפרווה-אמיתית,קשה לי להאמין להם..

• שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • מרווה, עיקור זה הדבר הכי נכון לעשות! אם לא מעקרים, הכלבה תביא הרבה גורים ואולי אחוז קטן מהם יזכה לבית חם. ברגע שיש גורים זה כואב הרבה יותר, כי צריך להפריד אותם מאמא שלהם, להפריד אותם אחד מהשני ולמסור אותם למשפחות שלא בטוח שיטפלו בהם כמו שצריך. גם לא תמיד מוצאים משפחה מאמצת וכלבה אחת נכנסת להריון כמה פעמים במהלך חייה.
    לי יש שתי חתולות ושתיהן מעוקרות.
    ולגבי ממכר בעלי חיים - אם אנשים לא יקנו, הם לא ימותו ביסורים וגם לא ישארו בחנות. המוכרים פשוט יאבדו בהם עניין ויפסיקו להרבות אותם. במכירות הכל עניין של ביקוש.
  • תודה בנות,
    היו לי אוגרים כשהייתי קטנה ואני מיומנת בטיפול בהם, חוץ מזה שקראנו כל פיסת מידע אפשרית עליהם באינטרנט.
    גיליתי שיש להם ממש אופי לאוגרים- יש לי אוגרת אחת שהיא מקסימה, אנחנו מחזיקים בידיים והיא קיבלה בן זוג גם חמוד ושקט, הם חיו יחד וגידלו יחד את הגורים שלהם וכולם שרדו.
    האוגרת הספציפית הזו פשוט אכזרית ולא בנויה כנראה לגדל גורים- היא תוקפת את כולם וממש עצבנית כל היום- גם כשהיו לה הרבה גורים לא היתה מגנה עליהם בכלל....

אגב קנינו לאופק 2 נקבות כדי שלא יתרבו אבל אחת מהן היתה בהריון מהחנות והמליטה אצלנו ומאז הם התרבו ביניהם- דווקא אופק נהנה לראות את הגורים ולתת להם אוכל כל יום- עכשיו אנחנו כבר מפרידים זכרים מנקבות ....

הם מקבלים אוכל ופינוקים אצלנו וזו חיית בית אני לא רואה פסול בלגדל אותם.

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • זה אשכרה אל תיגעי במחותלים (אוגרת אכזרית שכמותך )
    עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף
    [center]אתר המתכונים שלי : [center]http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/
  • איזה מתוק

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• אויש איזה מתוקי!!!!!!!

כל הכבוד לכם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה