היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות יקרות, אתמול עברתי בשעה טובה שאיבה, הוציאו לי 10 ביציות, לבעלי החמוד מצאו טיפה יותר מ5 זרעים (אנני שמעתי מהרופא 5, הוא טוען שהרופא בא אליו ואמר שמצאו יותר). מחר יחזירו לי.
תחזיקו אצבעות.
החסידה בדרך
9 תגובות
עמוד 1
חני יקרה! איזה יופי שאת כבר אחרי כל הכבוד איך היה? איך את מרגישה? המון המון המון בהצלחה מחר רק מחשבות חיוביות
איזה יופי אחות יקרה את החלק הקשה כבר עברת... שיהיה בהצלחה
בכיתי המון לפני השאיבה, נורא פחדתי, אבל האמת שהעבירו אותי אז שאלתי אותם למה? היה כל כך כיף לישון ושאלתי מתי אפשר לאכול סטייק.
אח"כ ישבתי עם בעלי עד לשיחרור
בהצלחה
בע"ה בעוד שבועיים בשורות טובות
שיהיה לך בהצלחה!! עוד קצת ואת קרובה לדבר הכי יפה שאפשר לקבל
איזה כיף לך שאת אחרי, תנוחי ותשתי הרבה מים זה מאוד חשוב ספרי לנו כמה ביציות מפרים ומתי ההחזרה
איזה יופי...איזה כיף לך שאת אחרי... יאללה מחכה לשמוע על הבטא מהממת מיה שמחכה לחסידה.....