חשדות.... :) HELP ME!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן!

אני חדשה בפורום.
    אשמח לעזרתכן...
    בשבועות האחרונים אני חווה קצת שינויים בי והייתי רוצה להתעייץ אתכן:

מאז המחזור האחרון יש לי תחושת מלאות בבטן התחתונה, מעין גזים כאלו והבטן נפוחה כל הזמן. יחד עם זאת אני כמעט ולא נכנסת לשירותים!! ממש מאייש!!
    בנוסף בשבוע האחרון אני לא ישנה, אולי לשעה קלה ואז אני מתעוררת ולא מצליחה לחזור לישון, רק בשעות הצהריים העייפות הורגת אותי לכשעתיים ואז שוב אני ערנית ממש!
    היום "שאגתי" על כל מי שנתקל לי בדרך, אני פשוט לא מצליחה לשלוט בזה, פדיחות של החיים! (בנוסף לזה שאני ג'ינג'ית...)
    יש לי טיפת רגישות בחזה אך אני אמורה לקבל בעוד כמה ימים מחזור כך שאני לא מתייחסת לזה...אין לי עוד סימנים כמו לרוץ לשירותים, בחילות וכאלה. יש עדיין סיכוי שנקלטתי?
    אני מנסה להכינס להריון כ-4 חודשים, אני לא ממש לחוצה על הנושא אך כל פעם שהבדיקה שלילית אני מתאכזבת ומייד אחרי זה מופיע המחזור (ממש אחרי שעה שעתיים)
    הווסת האחרונה שלי היתה ב-14 לספט', לכן אני לא יודעת כמה אפקטיבית תהיה בדיקת הריון ביתית בשלב זה, בנוסף שזה מפחיד אותי להתאכזב שוב החודש.

אשמח לתגובות ויעוץ........

sOsHi
6 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה ושיהיה בהצלחה...
    אי אפשר לדעת אם את בהריון או לא, לפי כל מה שסיפרת
    יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא,
    ורק בדיקת דם תוכיח (וכמובן איחור במחזור) שכן...
    חכי לאיחור ותעשי בדיקת דם...מחזיקה לך אצבעות
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מיה לא נרגעתיייייי!!!
    את צודקת, יש מצב שאני נכנסת להיסטריות לפני הזמן
    התלבטתי אם להירשם לפורום, אבל עכשיו שאני רואה שיש פה בנות
    עם אותם התלבטויות זה נורא מקל...
    אם אני מחליטה לעשות בדיקת דם, אני צריכה לגשת לרופאת נשים או
    גם רופא משפחה יכול לתת לי? או בכלל האחות? איך אני בכלל מקבלת הפניה?
    סליחה על הבורות אבל אני די חדשה בנושא ומעדיפה לא לשתף חברות
    קרובות שכן אנחנו נוטות להתלהב ולתת תקוות..
    מיה תודה על תשובתך...

sOsHi
  • לפי דעתי אל תרוצי לעשות בדיקות כיכל תשובה שלילית מביאה עמה גם הרגשות שליליות.גם אני בזמני היתי מתאכזבת ואז הלטתי שלא לחשוב על זה יותר מדי.אם את בהריון אז את כבר תדעי את זה מתישהו! ;)
    וגם החזה יכול לכאוב בתחילת ההריון.אצלי החזה היה כואב המון זמן וחשבתי אמורה לקבל ומחכה והמחזור איחר ואיחר ורק אז עשיתי בדיקה והיה חיובי.תודה לאלהים.אז רק עצה -אל תחשבי על זה בינתיים .ותני זמן

תבורכי

תנו חיוך- אלהים שלח לכם מתנה נפלאה כל כך!

• וואו!
    לא חשבתי שאני יכולה לקבל כוחות כאלה מהעצות שלכן!
    תודה בנות על העידוד וההתייחסות!

אתן מדהימותתת!!!

sOsHi
  • מחזיקה אצבעות שזה זה....
  • אני הייתי מחכה טיפה ועושה בדיקה ביתית, אני לא אוהבת לרוץ כל פעם לקופות החולים..

יום טוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה