היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעלי הרופא שלי להזרקות, הכניס לי מקודם זריקת דקפפטיל.. בגלל כל ההרגשה הנחסית שלי מהמחזור...והכאבים אפילו לא הסתכלתי, רק התפללתי שיסיים כבר... בשלב מסויים הוא הוציא את המזרק בטענה שזה נתקע במשהו ולא זורם (החומר) מיה שמחכה לחסידה.....
8 תגובות
עמוד 1
קודם כל תרגעי שום דבר לא אבוד !!!!!
דבר שני להבא... לי נאמר מהמרפאה לא להשתמש באותו מזרק... בטיפול הקודם הזרקתי רק חצי דקא והייתי זורקת את השאר...
עכשיו לעניינינו לא יצא לי לשמוע על כך שזה נתקע במשהו (הדבר היחיד שזה יכול לפגוע זה בוריד וגם לי זה קרה אבל אמא שלי המשיכה להזריק רק שיום למחרת היה לי סימן כחול באותו מקום) אל תתבאסי מזה מה שנכנס נכנס הכל כבר כתוב למעלה
הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
אני יודעת שאסור להכניס את אותו מזרק פעמיים... את לא מבינה איך התעצבנתי...ובלעתי בשקט מיה שמחכה לחסידה.....
מכירה את הסימנים האדומים האלו
הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
הי, מיה! גם לי זה קרה פעם אחת נדמה לי עם הדקא. בעלי הכניס את מחט ולא הצליח ללחוץ. כמו שנענע אמרה מראה לי שזה לא נורא כל-כך. אל תכעסי כל-כך על בעלך, כי גם להם זה לא פשוט. ממחר תקפידי לעשות את הכמות הדרושה והכל יהיה בסדר
תודה מתוקה, אני לא כועסת עליו, אני כועסת בעיקר על זה שכואבת לי הבטן כרגע.... כעסתי בתוך תוכי, אבל בלעתי כדי לא לגרום לו לחוסר ביטחון בהזרקה, אני מבינה שקשה לו... בגלל זה מחר אני אנסה לבד, אתן לו קצת הפסקה... אני אוהבת אתגרים - מקווה שאצליח.... יאללה הלכתי לישון...התעייפתי מלקרוא על הריונות תאומים מיה שמחכה לחסידה.....
לילה טוב, יקירתי
מיוש מתוקה!! אם הזריקה כואבת , והיא כואבת, שימי לכמה דקות קרח ואז תזריקי ...דבר שני, עדיף שתעשי את זה לבד. כשאת עושה לבד וכואב לך את יודעת מתי לעצור לרגע ואז ממשיכה.זה מה שהיה קורה לי.כשזה כאב נורא הייתי עושה הפסקה של שנייה וממשיכה. שטויות .קטן עלייך!!!! בהצלחהההההה
לא כואב לי מהזריקה, כואב לי מהכאבי מחזור.... הזריקה קצת שורף, אבל נסבל מיה שמחכה לחסידה.....