היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לגיסתי יש אותה והיא פשוט עברה למקלרן כי: - צריך תא מטען של רכב ענננק - היא לא עוברת באוטובוס -כבדה מאוד.
תשקלי את הנקודות הללו. הן חשובות.
[
שימי תמונה... אני סקרנית
לי יש אותה קרוב לחודשיים עוד מעט ואני ממש מרוצה טוהר חיים של אמא.
העגלה היא אחלה הבעיה היא המשקל שלה בעיקר. לי יש את הבוגבו פרוג מאוד מאוד קלה, אותו עיקרון של המוצי.... ההבדל העיקרי שהיא קצת יותר נמוכה. ( אני נמוכה בעלי גבוה - אין לו שום בעיה )
אני הכי מרוצה שבעולם ממנה כנינו אותה לבכור שלי שהיום בן 5 וחצי , היא שימשה אותי גם לבת שלי והחלפנו את ה"בגד" בהתאם לורוד ועכשיו תשמש שוב לבן שיוולד בעזרת השם.
עגלה מצויינת, היציבות שלה מדהימה, כיף להסיע ואני מרוצה מאוד, חסרונות שאני ידעתי מראש עליהם וחיה איתם בשלום:
מיה שמחכה לחסידה.....
לי יש אותה ואני פשוט מבסוטית ממנה מאודדד שווה כל שקל שהיא עולה!!!
על האוטובוס לא חשבתי..כי באמת אין לנו רכב... אבל היא לא כזו רחבה...63-65 ס"מ זה נכנס לאוטובוסים הנמוכים האלו...לא?
אם את נוסעת באוטובוסים, ומתכוונת לסחוב איתך תינוק ועגלת מוצי... אז יקירתי עם כל כמה שאני אוהבת מאוד את המוצי, זו ממש החלטה שגויה.... מיה שמחכה לחסידה.....
נסיעות בשביל הכיף לא יהיו..אבל אכן אני אצטרך לפעמים רופא או קניות או חברים..ואין לנו דרך אחרת... מה לגבי העגלה השניה? 3 TEC