סקר עתידות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא חושבת שהיה סקר כזה..
16 תגובות
עמוד 1
  • האם אי פעם התיישבתן אצל קוראת בקפה, ביד, בקלפים או בכל דבר אחר?
    מפחיד אותי
    מה דעתכן על הנושא?
    אני לא נגד. אוהבת לשמוע סיפורים של אחרים.
    55555
  • היום אני בחיים לא אעשה את זה , אבל פעם היתי צעירה ומשועממת
    [
  • אני מאמינה שיש אנשים שיכולים לראות דברים שאני לא...אבל! לא כל מי שאומר שהוא יכול, הוא באמת יכול וגם... אני מעדיפה לא להתקרב לתחום הזה... לא מפחד...אבל בעיניי זה תחום אסור!
  • יש לי קצת בעיה עם ההגדרה של ניבוי עתיד... אני מאמינה שהעתיד הוא דבר משתנה ולכן אולי אפשר לתת קווים כלליים אבל לא ניבוי מדויק. פעם אחת הלכתי לקוראת בקלפי טארוט בגלל הסקרנות, אז היא אמרה לי שאני צריכה לעבוד עם ילדים (עבדתי כמורה מחליפה בבי"ס יסודי אחרי השחרור מהצבא וזה הספיק לי לכל החיים

הייתי אצל אסטרולוגית.

היא צדקה במה שאמרה לכן?
    האמת..? כן.

האם שמעתן על כאלה שהיו ושמעו דברים שבאמת קרו?
    שמעתי לכאן ולכאן.

מה דעתכן על הנושא?
    היום אני לא אחזור על זה, הלכתי לפני החתונה לאסטרולוגית (דתיה אגב באופן מפתיע) ואחרי החתונה רציתי ללכת שוב ואחרי דיון עם בעלי בנושא הבנתי שזה באמת דפוק.. (על אף החוויה שהיתה לי) גם כאדם מאמין יש בעיה ללכת לדברים האלה, למרות שהיא דתיה ואומרת כל דבר באותה נשימה ש"הכל צפוי והרשות נתונה.. ותפילה יכולה לשנות את הכל"..
    מה גם ששלחתי חברות אליה והיא טעתה בהמון דברים.

מכניס הרבה פחדים, מחשבות מיותרות, מקבע מחשבה ובחירה..
  • פעם הייתי חולה על זה!!!
    הייתי אצל מלא, אצל סנה מיפו ואצל הקבליסט שמנהל את האתר בית הרוחות ואצל קוראות בקלפים קפה ומה לא
    כמעט אף פעם הן לא צדקו לטווח הרחוק, סנא מיפו אמרה שעם הגרוש שלי יהיה לי עוד ילד וזה לא קרה מן הסתם ובכלל שתדעו שהיא הכי רמאית בעולם ומה שהיה עליה בכלבוטק נכון לחלוטין. מישהי מהמשפחה שלי נתנה לה קרוב לעשרת אלפים שקל על על מיני שטויות שהיא הבטיחה לה כזאת כלבה!!!!

בגדול פעם הייתי ממש בעניין וזה כבר שנים שאני לא מתקרבת!
    ממש מיותר, סתם מסקרן ובפועל בזבוז גדול של כסף כי עש מלא שרלטנים

באנרגיות חיוביות!
    אלינור
  • לא הלכתי וגם לא אלך זה אסור מבחינה הלכתית
    מה שכן אני אומרת מה שיהיה יהיה למה לחפור בעתיד כשאנחנו הרבה פעמים תחופרים בעבר

• גם אני בצעירותי נהגתי ללכת לקוראות בקלפים , אסטרולוגים למינהם ע"מ לדעת מה יהיה עם זה ומה יהיה עם ההוא....מתי אני יתחתן ובלה בלה בלה.....
    אני כבר לא ממש זוכרת כי היה ממש מזמן! אבל אסטרולוג שהייתי אצלו אמר הרב ה דברם נכונים....גם הפותחות בקלפים.
    כמובן שלא הסתמכתי על זה או פםעלתי עפ"י זה....
    בגדול היום אני ממש לא הולכת .... יש לי מישהי שאני מכירה המון שנים שהיא פותחת בקלפים , מפרשת חלומות ומתקשרת... אם ארצה להתייעץ לגביי עסק או לימודים או משהו כזה אז אני אתייעץ איתה ....

כמובן ששמעתי סיפורים טובים וטובים פחות.... יש הרבה בולשיט בזה! אך יש גם הרבה חזקות מאד!!!!!

כמו שאמרתי בעבר הלכתי, היום אני לא יילך... (מקסימום למכרה שלי) ואם כבר אז אלך לרב....

אגב ריקי קיטרו מדהימה לדעתי!!!!!
    [url=http://www.glitterfly.com]

[url=http://www.glitterfly.com]

http://www.xn----miceskz.net/?refer=karmit

נסו את זה!! עוד לא קיבלתי צ'ק ...אך בנתיים צוברת סנטים :-)

http://www.purecash.co.il/index.aspx?ref=83436

נסו גם את זה !!!!!!!!!!!!!!!!

כ ר מ י ת
  • לא מקובל בעניין הלכתי
  • כשהייתי בת איזה 16 הלכתי לאיזה קוראת בקלפים עם חברה, שדי צדקה במה שאמרה לי.
    היא אמרה שאני אתחתן עם בעלי, ושאז באותה תקופה הוא היה צריך לעבור לעיר אחרת ללמוד, היא אמרה שאם הוא יעבור אני אאבד אותו.
    ובסוף לא עבר.
    והיא אמרה שיהיו לי שלושה ילדים, בן ותאומים

האמת שכן פעם קראו לי בהילה סתם חרטא , גם בקלפים וגם חרטא וגם הלכתי ל-2 רבנים שאחד מהם צדק בהכלל זה היה בתקופה שיצאתי עם מישהו והיינו יחד 3 שנים הוא אמר לי שהוא לא הגבר בשבילי ואם אני יתחתן איתו אני יתגרש בקיצור קלע על הבחור אחד לאחד באופי , לא הקשבתי לו אחרי 4 שנים נפרדנו , ואחר שבועיים הכרתי את בעלי האחד והיחיייייייייייד.........

היא צדקה במה שאמרה לכן?
    לרוב סתם חרטא אצל קוראות בקפה רק מוצצות תכסף... פתאום אומרות לך יש לך עין הרע בקיצור הלכתי סתם חחח

האם שמעתן על כאלה שהיו ושמעו דברים שבאמת קרו?
    לא
    מה דעתכן על הנושא?
    אני לא מאמינה ויותר לא מתכוונת ללכת לאף אחד, הייתי אולי הולכת רק להתייעץ אם רב ולא יותר..

אין לובב יפית (:
  • אף פעם לא הלכתי למגדת עתידות או קוראת בקפה ,אבל הייתי אצל רב בנתיבות שכל מה שאמר התגשם ,אני זוכרת שניסית להיכנס להריון הוא אמר לי החודש את תהיה בהריון ויהיה לך בן זכר ואכן כך קרה............

• אני לא מאמינה ובחיים לא הלכתי

אני חושבת שכל היופי בחיים זה לא לדעת למה לצפות
  • הייתי פעם אחת ורק מסקררנות, לא מאמינה בזה ולא האמנתי ... האמת שחלק אכן קרה אבל..אני לא מאמינעה בזה ולא אעשה זאת שוב...
    תחום שאני לא מתקרבת אליו...
    [/url
  • לא.
    לא רוצה לדעת מה יהיה בעתיד..לא רוצה לחיות באשליות בפחדים או כל דבר אחר.
    מעדיפה לחיות ללא ידיעת העתיד
  • הופרדתי מבעלי לפני שלוש שנים. לא הייתה שום תקשורת בינינו. המליצו לי על ידי משפחות וחברים לשחרר לשכוח מנישואין ולהמשיך בחיי. לא רציתי להתחתן עם מישהו אחר כי עמוק בפנים אני עדיין אוהב את בעלי. סבלתי כל כך מכאבים ובלבול עד שקראתי המלצה באינטרנט על האופן שבו דריגבינוביה איחד מחדש נישואים שבורים בעזרת כוחותיו הרוחניים. המשכתי לקרוא כל כך הרבה המלצות על איך הוא עזר לסיים גירושין ולהחזיר את אהובם לשעבר של אנשים ואמונתי התחדשה. עלי ליצור קשר מיד עם דריגינוביה כעבור מספר דקות. הוא ענה לי ונתן הוראות מה לעשות, לאחר שעמדתי בדרישה הנדרשת כעבור יומיים לאחר הטקס, הכישוף משנה את חיי סביב בעלי שלא תקשר איתי יותר מזה. שנתיים התקשרו אליי באמצע הלילה בבכי והתנצלו שזו עבודתם של השדים, אז אני עדיין נדהם מהנס הזה ולכן אני סולח לו. עכשיו הנישואין שלי נמצאים כעת באיזון. דריגינוביה ריטואל עבד נהדר ונישואיי חזקים יותר מבעבר, ושום דבר אינו יכול להפריד בינינו שוב. ביקרתי בכל כך הרבה אתרים שחיפשתי עזרה, זה היה חסר תקווה עד שקשרתי עם דריגינוביה, האיש האמיתי שעזר לי להחלים את הנישואין השבורים שלי אם יש לך בעיה דומה בנישואין שלך, אתה רוצה שבעלך או אשתך יאהבו אותך שוב , יש לך מישהו שאתה אוהב ואתה רוצה שהוא או אותה יאהבו אותך בתמורה, יש לך אתגר בחיים שלך, תבנית הכישוף של דריגבינוביה היא הפיתרון והתשובה לבעיה שלך, whatsapp: +12162022709 Viber: +2349071864129 צרו איתו קשר עוד היום על ידי שלח דוא"ל אל [email protected] אל תיתן לאף אחד לקחת ממך את בן / בת הזוג שלך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה