היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אולי זה באמת לא הצליח ואני כבר צריכה להתחיל לחשוב על הטיפול הבא?!
9 תגובות
עמוד 1
ממי לא צריך להתייחס לסימנים... זה לא אומר כלום בחודש שנכנסתי להריון לא היו לי שום סימנים בכלל, לא כאבי מחזור, לא רגישות בחזה - ממש כלום.
מתי את בודקת? הכי קשה זה לחכות
אוףף אני מזה מכירה את ההרגשה הרעה הזו - אבל יפה אחת את חייבת לחשוב חיובי ורק חיובי הריי את כבר בהריון יש לך 2 עוברים ברחם ואין סיבה שהם לא יקלטו מינימום אחד
הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
תמיד תחשבי רק חיובי
תודה בנות יקרות שלי אוהבת אותכן אין עליכן
תפסיקי עם ההרגשה ....ומהר...מה נדבקת ממני??? תראי שהכל בסדר מותק!!! הנה גם אני לפעמים אומרת שלא מרגישה כלום וכנרא משהו לא בסדר....אבל יש דברים שאנחנו לא יודעים....וזה משהו טוב...יהיה בסדר .אני בטוחה ...רק תפסיקי עם הפסימיות שלך(מי שמדבר חחחח)..המון בהצלחה
מותק אני הכי מבינה אותך בעולם אני כל תחושה קטנה בגוף מתחילה לנתח וגם נראה לי שכל ההורמונים הופכים אותי למכשפה או שזה אולי החוסר ודעות והציפיה...
החששות ברורות ומובנות וזה בסדר, אבל רוב הסיכויים שזה הצליח...כי לרוב זה מצליח... פשוט צריך המון סבלנו ואמונה.... ורק שתדעי שבחודש שנקלטתי עם הבן שלי כאבו לי נורא הציצים - חריג !!! ומישהי אמרה לי...את תיראי שהחודש הזה את בהריון...בגלל שסיפרי לה על הציצים, אז יש מצב מיה שמחכה לחסידה.....
הי מתוקה שלי! תפזיקי ומייד עם הפסימיות לא תמיד יש איזשהן תופעות. אז תתחילי להאמין ומחכה לעידכון בטא מהממת
זוכרת את זה ??? גם לי היתה תחושה שלא...ופה כבר הייתי בהריון 3 שבועות בערך. אז יאאאאלה..להרים את הראש... ועוד איך יש הריון..וזה כניראה ההורמונים...:) אלה.