התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן, אז ככה חזרתי אתמול ממרפאת פוריות הרופא הפנה אותי לצילו רחם כדי לשלול חסימות בין החצוצרות לרחם, הוא שלח אותי בכדי לשלול דברים. השאלה האם כדאי לעבור בדיקה כזו לא נעימה עם המון קרינה בכדי לשלול דברים.
    הרופא חושב שאולי מדובר באנדומטריוזיס ואז הוא אמר שאם הצילום רחם יצא תקין נעשה לפרוסקופיה מישהי מבינה בזה????
6 תגובות
עמוד 1
  • אילוש,

בבדיקות עצמן אני לא מבינה. באופן כללי, אם את לא בהריון כרגע (וגם אין חשד) אין סיבה שלא תעשי, את יודעת, הקרינה לא נשארת בגופך לנצח כך שזה בסדר...
    לדעתי אם הבדיקה הזו תקדם אותך עוד צעד לקראת הריון אין כל רע לשלול דברים...
    הייתי מציעה לך שתתייעצי עם רופא אחר לראות מה הוא אומר, אם כדאי בכלל להכינס לקטע של צילומים באזורים כ"כ רגישים...זה מה שאני הייתי עושה, אל תרוצי לעשות כל מה שהרופאים אומרים.
    בכל אופן, מאחלת לך בהצלחה!!
    תהיי חזקה, הכל יהיה בסדר.

sOsHi
  • אני לא ממש מבינה בזה אבל שמעתי לא פעם על מקרים שאחרי צילום רחם נקלטו להריון
  • נכון יש הרבה מקרים כאלו
  • גם אני שמעתי שהיא לא נעימה ושיש סיכוי טוב להריון אחרי הבדיקה..

יום טוב!
  • נראה לי שאתן צודקות, הכאב האמת לא מדאיג אותי כל כך, הכאב יעבור יותר מפחידה אותי המחשבה שזה פולשני ונתנו לי אנטיביוטיקה. אבל נראה לי שאני אשאל עוד רופא ומקסימום כן אעשה. מקווה שבאמת יעבור בשלום...
  • הי הילוש אפשר לשאול באיזה שלב של הטיפול הפנו אותך לצילום רחם? כמה זמן אתם מנסים?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה