עוד לא בדקתי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא רוצה סתם להתאכזב... אז החלטתי לתתלזה עוד יום יומיים, נראה לי אני אבדוק ביום שישי בבוקר.... חושן אני מבטיחה לעדכן....

בשורות טובות
10 תגובות
עמוד 1
  • מאחלת הצלחה ובשורות טובות!!!
    אני מבינה אותך כ"כ, אני בדיוק באותו מצב...
    רק ששבוע הבא אני אמורה לקבל אז עד שלא יהיה לי איחור משמעותי אני לא אכנס לשירותים עם הבדיקה, כבר אין לי כח לזה נפשית!

בכל מקרה, אני מקווה שזה ה-חודש שלך!!!
    מחזיקה לך אצבעות!

sOsHi

• הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • המון בהצלחה!!!
  • חשבתי היום שאני אכנס ויראה בשורות טובות... אני במתח אני ממש מחזיקה ממך שאת מסוגלת להתאפק אני ממש חסרת סבלנות..הלוואי 2פסים

יום טוב!
  • חחח... חושן, אני מרגישה כאילו אנחנו חברות מזמן חחח.... את ממש מעלה בי חיוכים...
    בגלל כל האכזבות שהיו אז החלטתי לחכות אולי ה תגיע... מתן לה צ'אנס של יומיים ....

בשורות טובות
  • חחח חמודה... כמה זמן אתם מנסים??

יום טוב!
  • מנסים כבר 5 חודשים... ותמיד גם לפני גלולות היה לי מסודר אבל לפני 5 חודשים כשהפסקתי עם הגלולות הגוף התחיל להשתגע ואני מקבלת כל 40-46 יום...
    מה גם שהתגלו להם שחלות פוליציסטיות....

נקווה לטוב תחזיקי מחר בבוקר אני בודקת...

בשורות טובות

• הלוואיייייייי

• בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה