היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
באולטראסאונד נצפתה רירית 14 מ"מ אני 3 ימים לפני המחזור האם לדעתכן קיים סיכוי שאני בהריון נמסר ע"י הרופא שעדיין לא ניתן לדעת אם יש הריון מישהי יודעת האם זהו עובי הרירית לפני המחזור ? הבוקר היה לי כתם חום על התחתונית כך שנראה לי שהסיכוי קטן
11 תגובות
עמוד 1
גם לי היה כתם שקוף אדמדם...אוףףף ממש מתסכל שמעתי שאם אוכלים הרבה סלק הרירית גדלה. מחזיקה לך אצבעות...וגם לי..
אני לא יודעת לתת לך תשובה,
מאחלת לך המון בהצלחה ושתתבשרי רק בבשורות טובות והלואי וזה יהיה הריון
אני חושבת אבל רק חושבת שלפני מחזור הרירית דקה אבל שוב אני רק חושבת
ואני יודעת שליפני ביוץ הרירית מתעבה אז צר לי שלא אוכל לספק את שאלתך הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
הרירית שלך דיי עבה! לפני מחזור הרירית צריכה להיות משהו כמו 8-9 זה מה שלי היה לפחות פעמיים, תעדכני אותנו אולי זה הריון
יום טוב!
אני יודעת שדימומם קל בשבועות הראשונים של ההריון זה נורמלי לגמרי, כל עוד זה לא דימום חזק ורצוף. מקווה בשבילך שזה זה!! אם יש לך ספקות לגבי עובי הרירית אני בטוחה שיש מידע על זה באינטרנט. מאחלת לך בהצלחה ואל תשכחי לעדכן אם יש בשבורות טובותתתתת!!!
sOsHi
אני מהבוקר בשוטטות בחיפוש מענה ואיין .. אכן הרירית עבה גם לטעמי . מה כדאי לעשות ? אולי בדיקה ביתית לפני הגעת המחזור ?
תקני בדיקה ביתית של יס או נו או מקלון הזהב ותעשי מחר בבוקר לי זה זיהה 3 ימים לפני איחור..בהצלחה ותעדכני!!
יום טוב!
קניתי בדיקה התשובה היה שלילית ביום שישי הגיע המחזור זה חודש 5 שאנו מנסים איזה ייאוש.......... אוף.............
לא נורא מאמי חודש הבא בעזרת השם זה יגיע בסוף..
יום טוב!
מצטערת לשמוע על המחזור , ב"ה חודש הבא יהיו בשורות טובות!! גם לי יש עובי רירית 14 מ"מ ואמרו לי שזה יכול להיות היריון/לפני מחזור/חוסר איזון הורמונלי... אבל גם לי יצאה תשובה שלילית בבדיקת היריון והתחושות שלי שזה יהיה מחזור... מקווה לבשורות טובות ממך
מאחלת לך שחודש הבא - כולו שלך מיה שמחכה לחסידה.....