היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לסיום התואר לטקס קבלת התעודות ולהצטיינותך - ברור שבשבילי את תמיד מצטיינת עם דיקן ובלי דיקן
33 תגובות
עמוד 1
בהצלחה שרוני בכל מעשייך
[[[
מזל טוב מותקקקקקקקקקקקק אשת חיל!
וואו!!
כמה כייף לקרוא את זה!!
עלי והצליחי יקירה שלנו
המון המון בהצלחה "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
מזל טוב
פששששששששששש אני מורידה את הכובע בפנייך ! כל הכבוד ובהצלחה!
בהצלחה ובשעה טובה... ליאני אמא אוהבת אותך הכי בעולם...
בשעה טובה
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מזל טוב מאמייייייייי
מצטרפת לברכות בהצלחה במשך אהובתי ותודה על כל הטיפים
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
ענבר , כבר התחלתי לדאוג כשציוית עלי בדרמטיות להכנס לפורום... חחח
בנות, ריגשתן אותי. היה מרגש. כל מעמד הטקס היה מאד מיוחד... (אולי אעלה תמונות... אני חושבת שמגיע לכן...) סוף סוף קיבלתי את הדיפלומה שלי.... (ואני מקווה שממש בקרוב האתר שלי יעלה לאויר) תודה ענקית לכל אחת ואחת מכן, ואני ממשיכה להיות לשירותכן
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
ליאתי איזו תמונה מהממת! יפהפיה שכמותך!!!!!!!!! שרון.
המון בהצלחה בדרך החדשה [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif