שאלה לשואבות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מכיוון שכבר כמה שנים אני לא בעסק אשמח אם תעזרו לי.
    1. איך אתן שואבות? (כמה דקות וכו')
    2. איך מפשירים?

]
7 תגובות
עמוד 1
  • אני כבר לא מניקה... אבל אשמח לענות בכל מקרה:
    עדיף לשאוב בשעות הבוקר. כמה זמן? זה משתנה, משהו כמו 10 דק' בכל צד (פלוס מינוס, תלוי כמה חלב יש).
    מעבירה את השקית למקרר אם זה לא ממש דחוף. אפשר גם בחוץ אבל יש לשים לב שזה מפשיר תיק תק

• הסיברה לי יועצת הנקה ששואבים 7דק' מכל צד, אחרי זה 5 דק' ואחרי זה 3 דק'... סה"כ מכל צד לסירוגין 15 דק....
    בהצלחהיהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• כמו שעדי כתבה לך לגבי הדקות, חשוב להקפיד לשאוב באותה שעה ביממה, כך הגוף מתרגל לייצר חלב בשעה הזו

הפשרה במקרר או על השיש, אם ממש ממהרים במים פושרים

• אתן יכולות לפרט יותר לגבי הפשרה- מתי צריך לשים במקרר?
    נגיד אני צריכה ב10 בבוקר- לשים באותו יום או בלילה לפני?
    ומתי להוציא את זה החוצה- זה אמור להיות בטמפרטורת החדר לא?

]
  • מקפיצה
    ]
  • היי!

אני הייתי שואבת 10,5,3 דק' ומכניסה למקרר. במקרר זה מחזיק עד 5 ימים.

כשמקפיאים -זה מחזיק עד 3 חודשים. הייתי מעבירה למקרר יום קודם ואז למחרת לוקחת איתי.

שיהיה בהצלחה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • בדר"כ הייתי מוציאה משהו כמו שעה וחצי שעתיים לפני לשיש
    ולפני שנתתי חיממתי קצת עם מים פושרים
    אני אעלק... המטפלת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה