שרשור שטויות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לה לה לה

מה מה מה

ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
    ויבוא אלוהים לבת של ליא ויגיד לה את כלכך מתוקה בואי אלי יקירתי את מלאכית ואקח אותך אלי.

ויבוא אלוהים לליאת ולא יתעסק איתה כי יפחד שלא תביא לו משטרה.

ויבוא אלוהים למילנה ויגיד לה יא מפגרת רוסיה למה ילדתי אותך בכלל תסבלי כלבה אחרי כל הערבים שעברת אקח את ביתך ואשרוף אותה באש הגהנום

ויבוא אלוהים לטלי כהן ויגיד לה אני מברך את ילדיך אחד אחד שימי תמונה של הילדה שלך עם משקפיים. אני אוהב אותה מאוד. ילדה מהממת מה ככה את נעלמת מהפורום

ויבוא אלוהים אל חלי1 ויגיד לה אני מבין שאת משועממת אבל דחילק עזבי את הבנות המסכנות.

ויבוא אלוהים אל הדס ויברכה אותה ואת כל בני משפחתה ויגיד לה את מאמי.

ויבוא אלוהים שוב אל ליאת אבל לא יעז להגיד לה דבר כי שוב יפחד שלא תביא לו משטרה.

ויבוא אלוהים אל עדי ויגיד לה אני מברך את סופגי ואחיו במיוחד כי הם ילדים שאני יצרתי ואותך ואת בעלך ואותך במיוחד כי אותך אני אוהב

ויבוא אלוהים אל מיכל המלכה ויגיד לה תעשי חתונה עם שמלה לבנה יפה ורחבה ועם שובל ארוך ויפה מגיע לך מלכתי היפה והמתוקה. אני אוהב אותך ואת עדי במיוחד
    ויבוא אלוהים לחלי ויגיד לה סגרי את הנושא ותחשבי על עוד שטויות ותכתבי פה בינתיים לכי לפייסבוק ותעני לחברים שלך שם שקוראים לך.

כך רצה אלוהים
    וכך יעשה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה