מתסכלללללללללל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות
    המחזור האחרון שלי היה ב- 23.8.10 ומאז כלום... עשיתי כמה בדיקות ביתיות לשווא
    אתמול עשיתי בדיקת דם, שכמובן שלילי...
    החודש נטלתי איקוקלומין... והבנתי שכאשר נוטלים איקוקלומין אני אמורה לקבל בזמן
    במידה ולא נקלטתי... אז מה קורה כאן???? (אני באיחור של שבועיים!!)
    זה די רגיל אצלי שהמחזור מאחר אבל בתקופה האחרונה היה נורמלי
    כנראה שאין מנוס ואצטרך לעבור טיפולים (הזרעות) על פי הרופא... חשבתי אולי החודש אני אנצל מזה אבל כנראה שלא
    איזה מתסכל... :(
8 תגובות
עמוד 1
  • היי, אולי כדאי שתלכי להתייעץ עם רופא, לדעתי איחור של שבועיים שווה בדיקה,

ולגבי הטיפולים שאולי תעברי (הלוואי שלא, ותקלטי טבעי)-
    תנסי לקחת הכל כחוויה- זה יקל עליך וגם תהני קצת על הדרך
  • נויה תודה על העידוד, אבל לגבי הטיפולים, רוב הסיכויים שלא אקלט טבעי, לבעלול הבדיקה לא יצאה תקינה, נמוך מאוד. אז רק טיפולים
    אבל חשבתי שאולי לפני שנתחיל אולי באמת יהיה נס...

לגבי בדיקה... עשיתי בדיקת דם אתמול, אין טעם לאשלות את עצמי...
    היו לי מקרים כאלה בעבר עם המחזור, וכנראה שוב בא לו לאחר...
    מה שמוזר, הוא שברגע שנוטלים איקוקלומין הרי הוא גורם לביוץ וביוץ
    גורם למחזור.... אז איפה הוא לעזאזל??????
  • לי היה איחור של 4 שבועות!!!!!
    ולא היה שום הריון .... עשיתי כמה פעמים בדיקות דם וכמה פעמים בדיקות ביתיות...
    הלכתי לרופא להיבדק ואפילו לא היתה שם ציסטה- שלפעמים היא גורמת לעיכוב במחזור...
    סתם בלי שום סיבה החליט לאחר ולהלחיץ אותי מאוד.

אני חושבת שאולי זה היה מלחץ- כי גם עברתי באותו חודש ניתוח קטן שהייתי ממנו לחוצה מאוד מאוד..

בעלי גם עשה בדיקת זרע וגילו אצלו בעיה חמורה שלפי דברי הרופא לא נוכל להיקלט טבעי ואפילו בהזרעות אין סיכוי גבוה, אלא רק הפריה...
    כרגע אנחנו בסוף שלב הבדיקות שלפני ההפרייה, מחכים לתוצאות ואז בעה"ז כבר להתחיל.

טוב, קצת חפרתי, בכל אופן שיהי לך בהצלחה ובלי לחץ- זה הטיפ שלי!
  • גם אני באותה סירה....
    וגם בשלבים הסופיים של הבדיקות שלפני הטיפולים
    אני צריכה לעשות מעקב זקיקין, לראות בכלל אם יש לי ביוץ
    בעלי צריך לעשות עוד בדיקה אחת, לראות אולי יש שינוי
    ואז להתחיל.... כנראה שרק במחזור הבא... בתקווה שהמחזור החודש יגיע כבר
  • היי ללה
    אצלי המחזור לא מאחר... רק מקדים...
  • האמת שאני ובעלי בשתי קופות שונות
    הרופא שלי עובד גם עם הקופה של בעלי והבאתי לו את הכרטיס של בעלי, ושבוע אחרי החזיר לי את הכרטיס עם טופס לבדיקה.
    עכשיו בעלי צריך לעשות שוב בדיקה והרופא שלי אמר לי שאורולוג מפנה לבדיקת זרע, קבעתי לו לאורולוג לשבוע הבא על מנת לקבל שוב טופס לבדיקה
  • תודה... גם אנחנו בשתי קופות שונות
    אני אבדוק את זה
  • LALA גם אני איתך באותה הבעיה גם לי אין מחזור בכלל והרופאה אמרה לי היום שאם אין ווסת אז אין ביוץ.
    עשיתי היום בדיקת הריון והיא שלילית וממחר אני אתחיל לקחת איקקלומין בתקווה שיהיה ביוץ ואני מקווה שאולי בעזרת הכדורים האלה גם לי יגיע מחזור.
    כל העניין הזה של הווסת לא נותן לנו להקלט להריון

http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה