היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תודה לכם מקסימות שלי אין עליכן בעולם לא הייתי פה יומיים והדבר הראשון שעשיתי כשנכנסתי לבית היה קודם פיפי כי הייתי חייבת אך לפני לחצתי על כפתור ההפעלה של המחשב הייתי חייבת להתעדכן ולעדכן אז ככה הייתי היום אצל הרופא לקראת סבב שני הרירית שלי לאחר 6 ימים של אסטרופם X3 ביום הגיע כבר ל 8.5 שזה יפה לפי דברי הרופא הוא אמר לי להעלות את המינום ליומיים הקרובים לX4 אסטרופם ביום ושוב לחזור לX3 ביום ולהוסיף את הנרות{אוטרוגסטון}
בשורה התחתונה ביום ראשון 10/10/10 תאריך משגע ההחזרה תאחלו לי הצלחה שהפעם זה יצליח אני רוצה כל כך תאומים הלוואי
9 תגובות
עמוד 1
שיהיה לך בהצלחה מתוקה, מחזיקה לך אצבעות
בתאריך באמת מדהים
הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
555 על ה- 10/10/10
ובהצלחה!!
בהצלחה רבה רבה רבה
בתאירך כזה יפה - קורים רק דברים טובים... בהצלחה ממוש מיה שמחכה לחסידה.....
לפי התאריך- יהיה 10 חחחחחחחחחחח איזה ביטוי ענתיק, אני קורעת את עצמי מצחוק
תודה לכולכן אמן ונתבשר רק בשורות טובות החודש הזה......