אני לא יודעת אם מי לדבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נשואה כבר שנה פלוס ואני מנסה להיכנס להריון רק שזה לאא הצלחה בכול פעם שאני חושבת שאני בהריון אני עושה בדיקות דם וזה יוצא שלילי אני כבר מתחילה להתייאש אני לא יודעת אם אני צריכה כבר להתחיל ללכת להתעניין בהפריות אבל זה גם משהו שלא הייתי רוצה להכינס אליו ....... יש לי בעיה אחד שאני לא מקבלת מחזור באופן סדיר קיבלתי רק פעם אחד מחזור אחרי החתונה וזה היה לפני חודשיים ואז כבר אמרתי אין מצב שאני לא נקלטת אבל זה לא קרהה אני לא יודעת איך להביע את רגשותי אני לא מבינה את זה למה אני לא נקלטתתתת
3 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה ברוכה הבאה ושהות קצרה מהסיבה הכי יפה

הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • לא נורא ממי ההריון בסופו של דבר יגיע גם אלינו.
    יש הפתעות בחיים תראי אני הריון נקלטתי ישר ועכשיו יש לי בעיות.
    הגוף שלי החליט שהוא מפסיק את המחזור והרופאה אמרה לי אתול שאם אין מחזור אז אין ביוץ אז עכשיו אני מתחילה טיפול עם איקקלומין ומקווה ב"ה שזה יעזור אין מה לעשות החיים מפתיעים.
    אני מקווה שהכל יהיה בסדר ולא צריך לקחת את הדברים בצורה קשה.
    בסופו של דבר הרפואה מאוד מפותחת והיום אחרי טיפולים כל אחת יכולה להכנס להריון זה פשוט דורש זמן וסבלנות.
    אז אני שולחת המון

http://www.holdthatpic.com/
  • אז זהו שהרופא אומר לי שהכול בסדר וזה שאני לא מקבלת מחזור זה בסדר ויש לי ביוץ כבר קניתי את הערכה של הביוץ ומשום מה היא תמיד מראה לי שאני בביוץץ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה