קצת מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

הצטרפתי היום מתוך יאוש וחוסר הבנה וגם תקוה כלשהי שאולי אמצא כאן קצת תשובות למצבי המבלבל משהו.. :)

אנחנו מנסים להרות מזה 7 חודשים והמחזור שלי הכי לא סדיר בעולם, עברו כבר 55 יום מהמחזור האחרון, 2 בדיקות הריון יצאו שליליות ובינתיים אין שום סימן שהמחזור מתכנן להגיע...
    אני מטופלת בדיקור סיני כבר 3 חודשים וזה הדבר היחיד שהצליח להסדיר לי את המחזור - או לפחות כך חשבתי עד עכשיו...
    מישהי חוותה משהו דומה? מישהי יודעת לומר למה המחזור מתעכב כך סתם בלי סיבה? יש סיכוי שאני בהריון למרות 2 בדיקות ביתיות שליליות?

אשמח מאד לתשובה / תגובה כלשהי..

שיהיה אחלה יום וסופ"ש מעולה! :)
7 תגובות
עמוד 1
  • הי יקירה,
    ברוכה הבאה לפורום!
    אין לי מושג לגבי דיקור והשפעותיו, אבל אם אתם מנסים בר שבעה חודשים אז את ודאי יודעת מתי היה הביוץ...
    תספרי 16 יום מהביוץ ואם הבדיקה ביום ה-16 אחרי הביוץ עדיין שלילית, אז לצערי גם הפעם כנרא זה לא הצליח..
    אני יודעת שהסת לעיתים מתעכבת בגלל הלחץ, מתח נפשי, ציסטה או חוסר איזון הורמונלי. אם עברו שבועיים ממועד הביוץ אולי כדאי לקבוע תור לרופא לצרכי הבירור.
    מה שבטוח הוא שאחרי 7 חודשים אין סיבה משית להילחץ!!!
    בע"ה בחודש הבא
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • האיחור הכי הרבה שהיה לי היה 44 יום...
    תעשי בדיקת דם או אולטרא סאונד נרתיקי דחוף!!
    אולי את בהריון והערכה דפוקה.
  • תודה רבה על התגובות :)

האמת שאני לא יודעת מתי היה הביוץ כי כבר הפסקתי לעקוב וגם אמרו לי להפסיק להתעסק עם זה אז די הפסקתי - רק שבגלל שלא מגיע המחזור אז זה הלחיץ אותי וכמובן שחזרתי להתעסק בעניין.. קצת מצחיק, אני יודעת.
    בכל אופן "נתנו עבודה" החודש אז סיכוי נמוך שפיספסנו את הביוץ.. אבל אני מקשיבה לעצתכן וקובעת תור לרופא, מקווה שהוא יוכל להסביר את האיחור המוזר הזה.

בינתיים יש לי דקירות טורדניות בבטן תחתונה בצד ימין ועוד כמה תופעות מוזרות - זה יכול להיות קשור לנושא האיחור במחזור?
  • היי את האמת אני גם היצתרפתי עכשיו כי אני גם לא יודת מה לעשות אם עצמי כבר אצלי המחזור גם לא מסודר ואני כבר שנה לא מצליחה להיכנס להריון אל תידאגי כול דבר בא בזמנו ככה אני כול הזמן אומרת לעצמי אבל כול הזמן שאני עושה בדיקת הריון ויוציא לי תשובה שלילית אני מישתגעתת ולא מצליחה להירגע ולא מבינה למה אלוהים לא נותן לי לזכות במצווה הכי גדולה ולהביא ילד לעולםם
  • אלונה אני מבינה אותך מאד... זה נכון שכל דבר בא בזמנו אנל זה גם מאד מתסכל לרצות משהו ולא להיות מסוגלת לקבל אותו...
    הדבר הכי טוב שאפשר לעשות זה פשוט להפסיק לחשוב על זה באופן מוחלט, אחרת אפשר להשתגע!! בגלל זה סגרתי לנו עכשיו חופשה לסופ"ש הבא - שיהיה קצת למה לחכות וגם להכניס קצת רוח אופטימית למפרשים :)
    יהיה בסדר, בסוף כולן מצליחות בדרך כזו או אחרת וגם יומנו יבוא!!
  • מצחיקה, ביאסת את עצמך והתעודדת בחזרה, זה מה שטוב בנו, אנחנו שואלות ואז עונות לעצמנו.

לדעתי הדקירות בצד שיש לך זה מאודדדד קשור, לי היתה ציסטה והדימום לא הפסיק, קבלתי טיפול וזה עבר בשלום.
    תיבדקי...
    בהצלחה!

sOsHi
  • כן הצחקתי גם עצמי

רגע עכשיו התבלבלתי - אמרת שהייתה לך ציסטה והדימום לא הפסיק - אבל לי אין דימום בכלל... למה התכוונת?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה