שאלה לגבי הזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם
    אני עוברת עם בעלי תהליך של הזרעה מחר ב"ה ההזרעה השניה
    ויש לנו בפתעה בספא בצהרים האם מישהי יודעת אם מותר לעשות מסאג
    אחרי ? ולהשתמש שם במתקנים גקוזי וסאונה?
    אשמח אם מישהי יודעת לענות לפי הניסיון שלה
    תודה ויום קסוםם

תשועת ה כערף עין-בשורות טובות לכולם!
4 תגובות
עמוד 1
  • שלום, מיוש!
    האמת אין לי מושג אם מותר או לא.
    לדעתי עדיף שלא, כמושאומרים על הריון, אבל אולי אחת הבנות כאן תדע לענות לך בצורה אמינה יותר מנסיונה.
    שיהיה המון בהצלחה מחר
  • סאונה וג'קוזי בטוח לא
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • אומרים שאסור בהריון...
    אני לא חושבת שזה יעזור לעובר להשתרש
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • ומה עושה מי שנקלטת טבעי?.....
    תרגעו בנות, נראה לי מוגזם לפחד ממסאז'.....
    אולי הג'קוזי הייתי נמנעת אבל לא מעבר לכך.
    אנחנו לא צריכות לעצור את החיים, תסלחו לי על הבוטות.
    זה מזכיר לי אותי ואת הלחץ שלי בנסיונות הקודמים...... ניסינו טבעי וכל פעם יום אחרי הביוץ המשוער הייתי מפסיקה לשתות/ לעשן/ להרים כבד/ לנשום.....
    ממש נמנעתי מהנאות מסוימות ואם עשיתי אותן הרגשתי אשמה.
    והכי הרגשתי מטומטמת כשבסוף היה שלילי ולידי בחורות נכנסות להריון מכל אפצ'י של גבר, ובנוסף גם עושות ספא, ושותות, ומבלות ומה לא ואז מגלות....
    דווקא בהזרעה הראשונה והיחידה שעשיתי ושבה גם נקלטתי, הרגשתי שאין סיכוי כלל, הרופא רצה ישר הפריה, אני ביקשתי הזרעה אחת סתם בשביל ההרגשה שלא ישר קפצתי כיתה ל"בעייתיים".....וכך לאחר ההזרעה חייתי חיים רגילים, ללא לחץ, בציפיה לחודש הבא שבו נעשה הפריה, ואפילו עישנתי עד יום האיחור במחזור שבו גיליתי

טוב זה היה ארוך אבל הייתי חייבת.
    לכי תהני, ההשרשה תגיע כשלא תהיי עסוקה בזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה