אז אחרי יותר מ3 שנים- אני נוטשת אתכן - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
החלטתי ללכת על העבודה הפשוטה, מעט שעות יחסית. בבנק. תודה
שום דבר. את לא הולכת לשומקום. לא נוטשת ולא נעליים. את מתחילה לעבוד, וזה הגיוני ורק מבורך, ותהיי פה פחות. שום נטישה. ב-ה-צ-ל-ח-הההההההההההההההההההההההה
שיהיה המון בהצלחה! הכל יהיה בסדר! לדעתי יהיה לך מאוד כיף קצת לצאת החוצה ,להתלבש להתגנדר...
גאיה וקורן שלנו
בהצלחה!!
טוהר
יוו! שיהיה בהצלחה רבה רבה! מאחלת לך שתתאקלמי במהירות.. ושרגשות האשמה לא יאכלו אותך כל יום!! תמיד תזכרי שהן יודעות שאת אוהבת אותן בלי סוף, ושאם זה עושה לך טוב אז ברור שגם עליהן זה משפיע!! אתר חדש של סקרים מתוגמלים- http://www.midgam.com?ref=93043
בהצלחה היכן שתדרכי ומידיי פעם אל תשכחי לשאול לשלומנו בקרוב אצלי
שיהיה בשעה טובה והמון בהצלחה [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
בהצלחה מאמי!
[[[
בהצלחה!!! אגב אני עזבתי את הארץ אבל לא את הפורום :-)
[
בהצלחה יקרה שלי. מכל הלב ואת יודעת שליבי מלא אהבה אלייך. בטוחה שלאחר חבלי הקליטה תמצאי את הזמן לבוא לראות מה נשמע כאן וכן לראות בכלל מה נשמע בעולם
איזה מאמי את
הבהלת אותי
שום נוטשתתתתתתתתתתתתתת בהצלחה את תיראי שזה יעשה לך טוב שינוי שיגרה