העובר שלי ללא דופק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות
    אחרי שבשבוע 6+2 ראיתי דופק ושמחתי עד לב שמים, היום עשיתי אולטרסאונד נוסף (שבוע 10) לאחר שהרגשתי שמשהו לא בסדר ראיתי שאין דופק!
    מחר אני הולכת למיון.
12 תגובות
עמוד 1
  • אוי, מתוקה שלי!
    מה הרופא אמר? למה זה קרה?
    איך הרגשת שמשהו לא בסדר? פיזי או רגשי?
    קבלי ממני המון
    ועוד קצת
    אני יודעת שזה לא מנחם, אבל את יודעת שאומרים שאם זה קורה אז כנראה שהיה משהו לא בסדר עם העובר.
    תחזיקי מעמד מתוקה
  • קודם כל קבלי חיבוק,
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אוי זה כ"כ עצוב

את חייבת חוות דעת נוספת אחת לפחות... בלי לפתח יותר מדי תקוות, גם אני שמעתי על מקרים.

• אוי לא
    אני קוראת ולבי נחמץ.....
    בטוח יעשו אולטרא סאונד נוסף לוודא שוב,
    ואם לא- תתעקשי על כך כמובן
    זה הריון מטיפולים?
    יש לך ילדים?
    שולחת חיבוק חזק
    סיפרת לאנשים על ההריון?

• כואב לי ואני משתתפת בצערך!
    בע"ה הריון קל תקין ושלם ממש עוד מעט
  • אני קוראת והלב שלי כואב....
    זה כ"כ עצוב וקשה ובלתי נתפס....
    אני מקווה שתמצאי את הכוחות ותמשיכי הלאה בכל הכוח.....

• אל תעשי כלום בלי להתייעץ עם עוד רופא..אפילו ללכת לרב.
  • אוי מתוקה שלי !! כמה קשה לעבור כל זה ולקבל מכה כל כך קשה...כואב לי הלב לקרוא את זה ואני בוכה איתך ביחד...גם אצלי היום יום עצוב...אני התחלתי שבוע 8 והתחיל דימום הבוקר..אני כל כך מבינה אותך...ואני רק מקווה שנמצא כוחות להתחיל הכל מחדש..שולחת לך המון חיבוקים

• הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • תודה על כל החיבוקים
    כמובן שהלכתי למיון ושם עשו לי עוד בדיקה ולצערי אותה התשובה.
    ביום ראשון אני עוברת גרידה מס' 3! ושלחו אותי למחלקת להפלות חוזרות.
    ang היקרה,אני מקווה שהדימום יפסק והכל ימשיך בצורה תקינה, אין לדעת מה זה אומר, לא תמיד זה הפלה. המון הצלחה לך. אני מחזיקה לך אצבעות.
  • אוףףףףף כ"כ עצוב...
  • אני מצטערת לשמוע
    http://www.holdthatpic.com/[/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה