היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אימאלה.... יש שני פסים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בשוק!!!! זה כנגד כל הסיכויים.... אני פוליציסטית,מקבלת כל 46 יום.... יש לי רירית דקה והייתי פעמיים במעקב זקיקים החודש... ולא היו תוצאות של ביוץ...
רק אמונה ב ה'
עכשיו נותר לבדוק שהכל תקין אחרי "הממצאים" שרשמתי מעלה...
ממממממממממממממממז ל טוב,יקירה שהכל יהיה קל ותקין............
הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
מזל טוב!!!
תודה בנות מדהימות הלוואי שיהיה תקין ומשעמם ..... והלוואי ותבשרו גם לי בשורות כאלה ממש בקרוב !!!!! זה הכל בזכות אמונה חזקה ותפילות ...... אל תאמינו לרופאים אמרו לי שאין לי ביוץ, בגלל שאני פוליציסטית, עשו לי מעקב זקיקים פעמיים החודש ולא ראו ביוץ... תבטחו רק בה'........... רופאים סתם מלחיצים וטועים מלא
ייייייישששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!! איזה יופי!!!!!!!! מזל טוב!!!!! שיהיה לך הריון קל תקין ועגול!!!!!!
איזה יופי מזל טוב!!!!!!!
אמל'ההההההה איך אני מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאאא איזה כיף הייתה לי הרגשה!!! מאמי את לא מבינה איזה חיוך מרוח לי על הפרצוף עכשיו!! איזה כיף מאמי אני ממש ממש ממש מאושרת בשבילך!! (אולי חודש הבא בעזרת השם אני מצתרפת אליך..) לא יודעת איך להסביר לך אבל היתה לי הרגשה וכבר חיכתי שתבדקי!! בעזרת השם שיהיה לך הריון תקין ובריא!!
בוודאי שיש סיכוי.... אל ייאוש... התפללתי וביקשתי מה' חזק חזק.... ועכשיו אני מאחלת שיהיה תקין ובריא.. ושכולכן תתבשרו בהריון בקרוב קרוב קרוב קרוב קרוב קרווווווווווווווווב אמן
בשורות טובות
א מ ן
בשורות טובות...
מורי חברה שלי (גם פולציסטית) רגע לפני טיפול אחרי שהפסיקה עם האיקק' נקלטה... טבעי לחלוטין!!!! ככה שתמיד יש תקווה
המון המון מזל טוב
המון המון מזל טוב!!! שיהיה קל ותקין בע"ה!!! [ u rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html] הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
מזל טוב מתוקה!! המשך הריון קל ותקין בעז"ה
המון המון מזל טוב ובהצלחה !!
את נותנת תקווה, גם לי אין מחזור סדיר, נשאר לי רק לחכות...................
לצערי אני לא מאמינה באלוהים ואין לי למי להתפלל, אני מוצאת חיזוקים במקומות אחרים ובאנשים שסביבי ואוהבים אותי.....
בהצלחה לכולן ויום טוב !!.
מזלל טובבבבבבבב.......שתשע חודשיים האלו ייעברו לך רק בכיךךך והנההההה
מזללללללללל טווווווב אמן בעזרת השם חודש הבא אצל כולנוווווווווווווווו
לייה
איזה כייף.... אתן מדהימות באמת באמת באמת מאחלת בקרוב אצל כולן !!!!!!!!! אין כמוכן