בעקבות השאלה של ליטל שרי מה דעתכן על זה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר מזמן רציתי לשאול את דעתכן
    כשהגעתי לכאן לקנדה ראיתי את הדבר המוזר הזה
12 תגובות
עמוד 1

• לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
  • את מכירה את האופניים עם המקל הארוך מאחורה שסוחבים איתו את הילד? בעלי אומר שזה נראה כמו לקחת כלב לטייל, אז מה הוא יגיד על זה?

יש ילדים שאוהבים לרוץ ואין להם פחד להעלם בקניונים ולרוץ לכביש בלי פחד וכדו׳ ובמקרים כאלה זה בסדר נראה לי. בטח ובטח במדינות שחוטפים שם ילדים.

אחי הקטן היה תופס לאמא שלי את החצאית וגם אם היא הייתה רוצה שיעלם לה קצת- אין מצב

הילדים שלי זה חצי חצי. הם רצים אבל תמיד בודקים שאני בשטח. פעם אחת קרה לי שהבן שלי רץ מקדימה ואני נכנסתי לחנות וחשבתי שהוא גם נכנס ולא ראיתי אותו. יצאתי וראיתי אותו כבר עם דמעות כי הוא לא שם לב שנכנסתי...
    אבל בארץ זה לא מדאיג. לפחות משהו טוב יש כאן.
  • אם הייתי במדינה, שבה זה לא נראה מוזר, אולי הייתי משתמשת בזה במקומות הומי אדם.
    ויש לנו את האופניים עם הידית הארוכה- שקד מעדיף לשבת בזה ולא בעגלה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ראיתי כאלו בארה"ב ואני מבינה את המצוקה שיש שם, אבל יש את הקטע שהילד מנצל את כל הרצועה ונמשך אחורה וזה ממש נראה כמו כלב וזה ממש נראה רע...

יעל, אמא של יונתן
  • כלבים גם מסתובבים חופשי, אז כל הילדים נראים כלבים?
    ועגלה לא מזכירה כסא גלגלים? והסמארט לא מזכיר קופסא?
  • בעברי הרחוק מאוד הייתי אופר באנגליה, לילדה שטיפלתי בה היה כזה.
    לקח לי הרבה זמן והמון ויכוחים עם אמא שלה עד שהסכמתי להשתמש בזה בפעם הראשונה........
    תשמעו זה נראה אומנם רע אבל - והאבל כאן ענק - זה נוח מאוד מאוד מאוד לילד!
    הכתפיות נוחות, לא מציקות, הידיים של הילד פנויות, לא צריך כל הזמן להחזיק בו בכף היד (תנוחה שאינה נוחה לא לילד ולא להורה) ילד שהולך כבר לא - מחוייב לשבת בעגלה או צמוד ליד של אמא, זה באמת באמת באמת נוח מאוד לכולם. אז זה נראה רע, אז מה? מה יותר חשוב? הבטיחות והנוחות או איך שזה נראה לעיניים זרות?

• אם הייתי גרה באיזור שבו יש חשש לחטיפה בטוח הייתי משתמשת
  • באופן אישי אני מעדיפה לא ללכת עם הילדות בכל מקרה למקום הומה אדם, אז גם אם הייתי בחו"ל הייתי נוקטת באותה גישה-לכן לא מרגישה צורך בזה.
    וזה לא נראה לי כמו כלב
  • אוקיי הבנתי
  • ראיתי את זה המון בחו"ל , לאחרונה שמתי לב שמשתמשים בזה גם במקרים שילד נופל קדימה די הרבה ראיתי איזה אבא אנגלי שמוניע ככה נפילות של הילד . לגבי החתיפה , לצערי זה לא ימנע כניתן לגזור את ברצוע הראשית בחצי שניה . ראיתי איזה ילד בן 4 משחרר את עצמו תוך חצי שניה עם מספריים ככה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • גם בגרמניה יש את זה..כבר עשרות שנים זה לא חדש.
    בגלל שידוע שישנה בעיה בעולם של חטיפת ילדים .
    אני לא רואה סיבה לא להשתמש במוצר בעיקר בערים הגדולות
    ואפילו ללימוד יציבה בהליכה וכו'.
  • יש מקרים שאני אומרת לעצמי שהייתי משלמת מיליון דולר כדי שיהיה לי דבר כזה!
    כמובן שכאשר אני מסתובבת איתם כאן במעלות, אין צורך.
    אבל כשאנחנו במקומות הומים, אני בהחלט זקוקה לזה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה