שלום דר' ישיי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומך הרבה זמן שאתה לא היית באתר אני מקווה שהכל בסדר?
    עברתי ביום רבעי 6/10 שאיבה נשאבו 12 ביציות דבר שאני עדין לא מעכלת מפאת גילי (43) ובגלל שבפעמים הקודמות נשאבו רק 3 והוחזרו 2 .
    יש לציין שכל ה-12 הופרו לשמחתי ,
    היום יום שישי 8/10 יום ההחזרה מצאתי את עצמי בלבטים עם עצמי ועם הרופא לגבי כמות ההחזרה בסוף לאחר לבטים קשים הוחזרו 4 עוברים לאחר הנצה .
    (יש לציין ש-6 עוברים עם איקסי ו-6 הפריה רגילה.)
    מכיוון שהרופא הלחיץ אותי ואמר שיכול להיות הריון מרובה עוברים הוא אילץ אותי לחתום על טופס לדילול עוברים.
    שאלותי הן:
    בתקווה שיהיה הריון יותר מ-2 מה הסיכונים שכרוכים בדילול האם זה יפגע בהריון כולו?
    האם יתכן שיהיו יותר עוברים מפאת גילי?
    ומדוע עושים דילול?

תודה רבה ושבת שלום
    סליחה על האורך

אירית
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    הסיכוי להריון מרובה עוברים בגילך נמוך אבל קיים. אנחנו חושבים שהסיבוכים של כל הריון שיש בו יותר מאשר 2 עוברים מצדיקים הפחתה , למרות הסיכון להפלה . הסיכון להפלה משתנה בהתאם לגורמים שונים ונע סביב 5-10%. למרות שזאת המלצתנו ( כולל אותי ) ולמרות שחתמת על מסמך , אין שום אפשרות לחייב אותך לעשות את ההפחתה .

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה