חייבת לפרוק :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גיסתי הודיעה לי עכשיו שהיא בהריון (אמרה לי גם "בקרוב אצלכם... מתי שתרצו" - עכשיו לכי תסבירי לה שכבר יותר משנה אני רוצה)

לא מצליחה לשמוח בשמחתה. הבת שלה יותר קטנה משלי, וחשבתי שאני אהיה בהריון לפניה מן הסתם...

בעלי לא כ"כ נותן לגיטימציה לרגשות שלי בנושא. הסברתי לו היום (לפני שידעתי על ההריון של גיסתי) שאני יותר מחוברת ממנו לנושא כי זה קורה בגוף שלי, אני מאד מרגישה את השינויים ההורמונליים, גם במצבי רוח וגם פיזית בגוף, ולכן אני לא ממש יכולה להתנתק כמוהו.
    גם כל הבדיקות והמעקבים והצד הטכני - עלי.

נזכרתי שבפעם הקודמת בת-דודה שלי הודיעה לי שהיא בהריון ולא יכולתי לשמוח, ואחרי חודש-חודשיים גם אני כבר הייתי בהריון.

אני יודעת שזה טכני, שזה רק עניין של זמן ויהיה הריון, הגוף יודע והרפואה תעזור
    אבל וואלה, אני כותבת לכן עכשיו ובוכה.
7 תגובות
עמוד 1
  • מי כמוני מבינה אותך...
    ממש ניסחת את הדברים כמו שאנחנו מרגישות אותם....
    כל אחת כלפי מישהי אחרת....
    ממוש אני מחבקת אותך חיבוק גדול,אבל אל תבכי ואל תקנאי...
    בכל שלב בחיים אנחנו לפעמים מקבלים את רצונינו ולפעמים לא,
    וכשאנחנו לא,
    זה נורא קשה להשלים עם העובדה שאחרים כן.
    אסור אסור לקנא באחרים, יש לשמוח בשמחתם - שמחה מלאה !!!
    וכמובן לשמוח במה שיש לנו ולהסתפק בו....
    ברור לכולנו שבסוף תיהי בהריון, אז מה זה משנה מי קודם?
    החיים הם לא מרוץ, ונכון שגם אצלי יש מסביבי בנות שכבר בהריון שני,
    אחרי שילדו יחד איתי....
    אבל מה אני אגיד לך???
    מה יתן לי להיות עם פרצוף חמוץ? רק עוד עצב !!!
    אני מעדיפה לשמוח בשמחתם של אנשים - זה עושה אותי לבנאדם הרבה יותר טוב...
    והאמיני לי שאני בדיוק כמוך...בדיוק....
    מסביבי המון המון בנות בהריון שאני הייתי צריכה להיות בהריון לפניהן...
    ממי, זה מגוחך....עיזבי אותך...תתעלי...את יכולה
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • לואיזה מתוקה אני חושבת שזה מאוד טבעי מה שאת מרגישה גם אם זה לא נאמר בקולי קולות תמיד יש את התחרות הסמויה הזאת של מי נכנסת להריון מוקדם יותר ולפי דעתי התחרות הזאת שגורמת לנו למין עוגמת נפש ולחץ כזה היא זאת שמעקבת לנו כי אנחנו יותר עסוקות במי נכנסת ראשונה להריון שזה התפל במקום להתרכז בעיקר שזה בעצם ההריון שלנו הטיפולים ובכל מה שכרוך בזה ברור שהבעלים שלנו לא ממש מבינים את זה הם שם לתמוך בנו אבל אנחנו אלו שחווות את הכל על בשרנו אפילו אם הבעיה היא אצל הבעלים
    תהייה חזקה אני מאחלת לך שהחודש יהיה לך את הבשורה הכי טובה לבשר לגיסתך ולמשפחתך תשמחי בשימחתה ובקרוב מאוד בשימחתך תעברו את ההריון שלכן ביחד ותהנו מהחוויה של 9 חודשים דבוקות אחת בשניה ומשתפות אחת את השניה בכל בחילה ובכל דבר ביחד.....
  • מבינה לליבך יהיה בסדר בעזרת השם

בנתיים קבלי המון

הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • לואיזה יקרה!
    זה מאוד טבעי וברור ומובן.
    גם לי זה קרה כל פעם שמישהי הודיע לי על הריון ואני הייתי בנסיונות. זה לא פשוט.
    זה בסדר לגמרי שאת מרגישה ככה. אל תרגישי לא בנוח.
    לגבי הבעל-כן, אני חושבת שעצמם העובדה שאנחנו צריכות לעבור את הכל מבחינה פיזית ועצם היותנו נשים אנו מחוברות לזה גם יותר בצד הרגשי. אבל יכול להיות שלפעמים אנחנו מגזימות בתגובות שלנו ומצפות מהם ליותר מידי בגלל כל ההורמונים.
    אבל אין מה לעשות-גם אני תמיד דרשתי את התמיכה שלו, למרות שהוא ממש תמך בי, אבל נראה לי שזה אף פעם לא מספיק.

• הנושא מוכר לכולנו.... תיהי חזקה
  • אני כול כך מבינה אותך !!!
    שתי הגיסות שלי בהריון ואני שמחה בשימחתן אבל כול הזמן מדחיקה
    ( עד שלא תהיה לי ברירה)
    לי אין ילדים בכלל אני ואחי התחתנו בהפרש של 3 חודשים ולו כבר יש 3 ילדים ועוד אחד בדרך בע"ה .
    ויש עוד המון שהתחתנו אחרי מהמשפחה ויש להם כבר 2 או 3 ילדים !
    אין מה לעשות !!!
    הכאב נמצא גם אם את מראה וגם אם לא .
    מותר לבכות לפחות זה משחרר.
    אבל אני כול כך מבינה אותך , ברור שאנחנו מרגישות יותר כי כול פגישה עם חברה זה מתפתח לנושא על ילדים מה שאצל גברים לא .
    אל תקחי את זה קשה בע"ה את גם תהיי אמא ( את כבר אמא )!
  • תודה בנות באמת שעזרתן לי

לגבי בעלי, נראה לי לפי התגובה שלו שהוא גם לקח את זה ללב. אף אחד מאיתנו לא ממש רוצה לפתוח את הנושא...

למיה ול"רוצה כבר להיות אמא" (לא המציאו לך קיצור? כי צריך ) רציתי להגיד לכן שזה לא עניין של תחרות. באמת שאין לי עניין להקדים אותה או כל אחת אחרת, אני רק רוצה הריון ואח / אחות לבת שלי. אני פשוט ישבתי שם ערב שלם, מקופלת בתוך עצמי וכולי כמו איזה צמח נבול, וחשבתי מה לא בסדר בגוף שלי ומה דפוק בי שאני מנסה כ"כ הרבה זמן ולא מצליחה???

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה