היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בגלל שאוראל נולדה בקיץ אין לי מושג איך מלבישים תינוק שרק נולד בחורף כמה מלבישים בבית וכמה בחוץ, האם צריך סוודר/מעיל בגיל כזה? אני רוצה לדעת כמה לקנות כי מאוראל אין לי הרבה בגדים ארוכים וגם הרוב דקים
13 תגובות
עמוד 1
אני מאוד ממליצה לך לקנות חרמונית לתינוקות, מאוד חם ושימושי!
[[[
האמת שחרמוניות יש לי 2 מאוראל הביאו לי מארה"ב של פו הדוב וטייגר מזה חמודות אני כבר מתה להלביש את זה!
בבית 2 שכבות בימים ממש קרים ובחוץ...הייתי ממליצה לך על חרמונית
לי יש שתי ילדות חורף, לא הלבשתי לאף אחת מהן חרמונית מעולם. ברכב חם, בכל מקום חם פרט למעברים הקצרים בין לבין. הרבה פוטר, מתחת גופיה ארוכה ומכנסיים ארוכים - גטקס, שמיכה לעגלה, כובע פוטר/ צמר, מעיל/סוודר ובעיקר לדאוג שלא יהיה חם מידי או קר מידי כי זה מכניס לחוסר שקט ולא נעים.
כמובן - אם יש לך הליכות ארוכות עם עגלה/מנשא אז כדי להלביש חרמונית אבל רק בימים קרים מאוד.
חרמונית נראה לי מסובך מידי ולא נוח גם להלביש וגם לקטנציק
וגם החורף פה בארץ לא כל כך קר
וכמו שליבנרי רשמה להכניס לאותו זה קשה
אני חושבת ששני שכבות של בגד חם ואפשר לעטוף בשמכה חמה בעגלה או במנשא *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
פוטרים חמים ובחוץ חרמוניות. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אלירן נולד בתחילת ינואר. בעיקר לא הייתי יוצאת איתו אלא אם כן משהו שמחייב יציאה איתו. בבית הוא היה עם 2 שכבות ובלילה + שמיכה.
וכמה כדאי לקנות בתור ביגוד ראשוני? 2-3 מכל דבר? כאילו 2 גופיות, 2 חזיות, 2 רגליות, בגדי גוף וכו.. מספיק?
נראה לי אני הולכת לקנות איזה 12 מכל דבר אל תשכחי חורף לוקח קצת זמן יותר להתייבש וגם מתלכלכים די מהר הקטנים האלה
אני אצל שחר בקיץ היתי מחליפה לפחות 3 פעמים ביום בגדים ועכשיו בחורף צריך כפול *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
הי מותק! "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
תינוקות לרוב מזיעים והלבשה מוגזמת תגרום ל- אי נוחות . בייסיק צריך הרבה !!! אני קיבלתי גם הרבה מתנות. אז תקני מעט שיהיה להתחלה . יאיר נולד בסוף אוק' בבית הייתי מלבישה ב- 2 שכבות דקות , בימים קרים שכבה דקה ומעל פוטר. ביציאה תמיד עם כובע ושמיכה [ חרמונית
אני קיבלתי המון חרמוניות וכולם נתרמו הלאה, אין לנו כזה חורף רציני כמו בחו"ל לחרמונית, אני תמיד קונה להם קפוצ'ון כזה מלא צמר בפנים וכובע חובה. לא אוהבת שהם מסורבלים ועם החרמונית פעם אחת שמתי לטל, התחיל לבכות, העפתי את זה ממנו באותו רגע.
לעכשיו הכי מתאים לחודש הקרוב, עונת מעבר דק.
אני באמת צריכה להתקשר לפוקס שישימו לי בצד את הקפוצונים עם הצמר איך שמגיע, כי הם נחטפים