היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי!! קודם כל אני רוצה להגיד שזו הפעם הראשונה שלי כאן... ואני מאוד מתרגשת לשתף ולחוות את זה עם מישהו שמבין :); דבר שני גם אני מאוד רוצה להכנס להיריון!!! יש לי ילדה מקסימה בת 11 חודש ואני ובעלי מאוד רוצים ילד נוסף (היעד- חמישה ב"ה... :) ). אני עדיין מניקה ועוד לא קיבלתי מחזור. הייתי יום רביעי אצל הרופא והוא אמר לי שבכדי להכנס להיריון אני צריכה להפסיק להניק. אבל אני לא רוצה להפסיק להניק!! זה תענוג שלי ושל הבת שלי ואני יודעת שאפשר לקבל מחזור ולהכנס להריון גם כשמניקים. דבר נוסף, הוא אמר לי שאני צעירה (27?!) ושאני לא צריכה להיות בלחץ וזה יגיע כשזה יגיע אבל אני פשוט רוצה את זה בכל מאודי!! הוא גם אמר לי שיש לי רירית רחם מעובה (?!) וזה אומר שאני צריכה לקבל מחזור (סוף סוף) או שזה היריון מאוד צעיר (הלוואי!!!) או בכלל חוסר איזון הורמונלי... ואני, כמובן, ישר אמרתי לעצמי שזה היריון ואפילו הרגשתי סימפטומים להיריון (בחילות, חוש ריח חזק, עייפות, כאבי בטן תחתונה, כאבי גב תחתון...) לכן, הבוקר עשיתי בדיקת היריון ויצא שלילי :(( יש לציין שאני כבר שלושה חודשים בסרט הזה של תסמינים ובדיקות שליליות... אני זקוקה לחוות דעת! לחכות ולראות אם זה מחזור? לעשות בדיקת דם? לעשות בדיקת היריון עוד שבוע? מה? אוף! אני כל כך מתוסכלת מזה ובעלי לא מבין אותי. הוא אומר לי שלא נורא וזה יגיע אבל קשה לי לשחרר.. אנא, עיזרו לי!
7 תגובות
עמוד 1
מבינה מאוד את הרצון לעוד ילד... אבל האמת שאין לך לאן לרוץ, אני לא אומרת לך להפסיק לנסות... אם את רוצה עוד אחד ועכשיו פשוט תמשיכו לנסות (כי יש בנות שמבייצות גם עם הנקה) רק שגם אם זה לא ילך מייד....אז זה לא נורא, בכל זאת יש לך את הילדה שלך , ואת כל הזמן שבעולם להשקיע רק בה (מה שלא יהיה לך עם תינוק נוסף). הזמן שעובר תוך כדי השקעה בילד...פשוט טס.... אני אומרת: תהני מהזמן.... כשהגוף שלך יהיה מוכן לקבל עוד הריון זה יקרה... מיה שמחכה לחסידה.....
אני עם מיה. לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב.... בהצלחה בכל החלטה שתקבלי.
sOsHi
יכול להיות שאתן צודקות... אני אנסה להפסיק בהדרגה ונקווה לתוצאות טובות :) תודה :))
הייתי מבקשת מעקב זקיקים קודם כל... לראות אם את אכן מבייצת או לא אולי את כן למרות ההנקה ופשוט לא יודעת מתי.. או שזה לא מסודר בכלל דבר שני לי אישית נראה ברור שהרירית תהיה מעובה אם לא קיבלת מחזור קרוב לשנה
אני צריכה לבקש מהרופא מעקב זקיקים או שזה בהמלצתו? ועוד דבר, שאלה מפגרת... יכול להיות שסימפטומים לפני מחזור דומים לסימפטומים בתחילת היריון?!
לגבי המעקב זקיקים את צריכה לבקש, אם אין סיבה מיוחדת אז לא רואה למה שהרופא יעשה לך מעקב שכזה.... לדעתי הוא יגיד לך שאם את רוצה עוד ילד - סיימי את ההנקה וחכי למחזור.... אבל את יכולה לנסות...לבקש....נראה לי מיותר.
לגבי הסימפטומים - כן הם זהים בהריון ובמחזור, למרות שכל אחת מרגישה תחושות שונות... אצלי זה היה זהה מיה שמחכה לחסידה.....
אני לא יודעת לאיזה רופא את הולכת ואיפה אבל לרופאים שזו מרפאה שלהם יש אולט' והם אלו שעושים לך את המעקב