החזרת מוקפאים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות , אני צריכה עזרה. מחר יש לי תור לרופא ונבדוק דופק סוף סוף.עד עכשיו יש לי הפרשות חומות . אתמול היה דימום קל והפסיק.היום רק הפרשה .לא נשמע לי טוב ואני כבר מכינה את עצמי .אתמול כבר בכיתי חצי יום גם בשביל המחר..יש לי 2 מוקפאים. אם באמת יהיה לי דימום והפעם זה לא הצליח אני יכולה מיד אחרי להחזיר אותם?? מה אחוזי הצלחה?? ומתי יודעים אם הם שרדו הפשרה..?אני לא רוצה לבזבז חודש בגלל זה אני רוצה להיות מוכנה.תוזה מקסימות
20 תגובות
עמוד 1
  • ang יקירה את חייבת להירגע ומיד
    הלחץ הזה ממש לא יעשה לך טוב
    ולכי תדעי שהדימום וההפרשות שהיו לך לא נבעו מהלחץ שאת נמצאת בו
    הכל בסדר את חייבת להאמין
    אל תחשבי בכלל על הפשרת מוקפאים
    יש בתוכך תינוק יפיפה ומדהים שגודל שם תדברי אליו
    ותהיי אופטימית
    מחזיקה לך המון המון ותהייה חזקה
  • קשה להירגע!! לא מכירה את עצמי פתאום.אני הכי הכי רגוע וחזקה בעולם אבל הפעם ממש קשה לי להחזיק את עצמי.היה לי חודש הכי מאושר ומקסים וקשה לי לקבל משהו אחר. ואני כן מדברת אליו כל הזמן.מקווה , אני עדיין מקווה שלא נתנו לי מתנה לחודש בלבד...רוצה שזה יהיה לתמיד.תודה על התמיכה.
  • מתוקונת אני יודעת שקשה לך להירגע
    ושאת אומרת לעצמך שקל מאוד לדבר אבל במצב שאת נמצאת בו מאוד קשה
    אז תחשבי על זה אחרת לחץ לא יעזור בכלל אם כן הוא רק יזיק
    אז לא שווה להתעסק איתו ומה שקורה קורה לטובה
    אם ירגיע אותך תקראי איזה פרק תהילים לנפש ובאמת אני מאחלת לך רק בשורות משמחות שזה מה שיקרה
  • אנגל ממי אני רוצה לומר לך קודם כול תירגעי ואל תהיי לחוצה
    דבר שני אני רוצה לספר לך משהו, יש לי חברה היא להבדיל מאיתנו לא עשתה טיפולי הפריה היא נכנסה באופן טבעי להריון היא לא ידעה בכלל שהיא בהריון היו לה דימומים קשים ביותר שהיא חשבה שזה מחזור ולא בדקה התנהגה רגיל וכך היה לה 3 חודשים דימומים והיא בכלל בהריון נכון שכל מקרה לגופו אבל את צריכה להבין שזה יכול לקרות וצריך רק להתפלל , את יודעת נסתרות דרכי האל והכל מכוון מלמעלה ואני בטוחה שהוא רואה הכל ועוזר לכולן בסופו של דבר,
    אז בבקשה ממך אל תהיי לחוצה הכל יהיה בסדר אני גם מתפללת בשבילך וגם בשבילי יקירה
    זה קשה נכון אני יודעת ואת יודעת פחות או יותר עלי איך שאני מתמודדת קשה ולבד עם הכל
    אז שוב
    יש בורא עולם ששומר עלינו ובסוף כולנו נהיה אמהות יקירה.

קבלי ענק ממני
    ו-
    אירית
  • תודה מותק! בנות מקסימות תודה על התמיכה! בהצלחה לכולנו.
  • ANG מתוקה, בתחילת ההריון שלי רופא שלי אמר לי שלפעמים בשבועות מוקדמות יש דימום אחרי טיפול, והרבה פעמים זה שום דבר!!! אז כבר היתי מוכנה לכל מקרה......אבל בסוף- הכל בסדר
  • מתוקה אני שומעת מתוך המילים שלך שאת מאוד חוששת,
    וזה טוב שאת לא מצפה יותר מידי...
    כי כך צפויה לך הפתעה יותר גדולה כשתראי את הדופק
    לגבי המוקפאים אני לא יכולה לענות לך כי אני רק בשלב של הטריים ומקווה
    כמוך לסיים בזה את העניין..
    אני מאחלת לך שתיהיה רגועה ושתראי דופק קטן פועם בתוכך ושוב תיהי שמחה
    כמו שהיית בחודש האחרון מאז קיבלת את הבשורה שאת בהריון...
    סביר להניח שהכל תקין...
    למה לחשוב כבר מעכשיו שלילי...
    אם תהיה סיבה אמיתית - אז תתחילי לבכות, בטח לא מעכשיו סתם.
    דרך אגב בהריון הראשון שלי היה לי שטף דם פנימי ברחם אחרי ההיקלטות,
    והיו דימומים קלים וחומים לאורך השבועות הראשונים,
    גם אחרי הדופק הייתי עוד בלחץ כי הרופא אמר שעד שזה לא יספג הוא לא שקט,
    עשינו מעקבים ובסוף השטף דם נספג, והתינוקי שלי היום בן שנתיים...
    דימום בתחילת הריון יכול להיות מהרבה סיבות...
    אל תכניסי לך סתם לראש - שטויות...טוב?
    בהצלחה ותיהי שמחה
    (משהו נדפק באיקונים, אז לא מצליחה לשים...)אבל שולחת לך חיבוק ובהצלחה)
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • בוקר טוב הנות!! בשבילי הוא לא כל כך טוב.בכלל לא טוב...עברתי לילה קשה עם דימומים והפרשות(ממש חתיכות).
    התקשרתי לרופא והוא אמר לי שאין טעם לעשות עכשיו בדיקה צריך לחכות עד שזה נגמר.אני הרגשתי שמשהו לא בסדר.האושר שלי נמשך רק חודש.כל כך קצת....אפילו לא הרגשתי עד הסוף שאני בהריון.אפילו לא הספקתי לראות את הדופק שלו...אוףףףףףףףףףףףףף כמה קשה זה.
  • זה ממש דם טרי?? כי אם לא אז יכול להיות שעדיין בסדר... אני לא מבינה למה הרופא אמר לך לא להגיע?? גם אותי בדקו תוך כדי דימום! לדעתי תלכי להיבדק... תיגשי לבי"ח אפילו,שם אף אחד לא ייתעצל לבדוק אותך...

הלוואי והכל יהיה בסדר...
  • הי, אנג'י!
    קודם כל הדימום הקל עוד לא אומר כלום.
    אבל אם חלילה כן, אז את יכולה לעשות החזרה של המוקפאים עוד באותו החודש, מכיוון שלא צריך לעשות את כל התהליך הארוך.
    מחזיקה לך שהדימום הוא סתם והכל בסדר, בע"ה
  • בנות כרגע חזרתי מהרופא.יש לי עובר ללא דופק וכרגע זה שם.בגלל זה דימום קל.אמרו לי להפסיק עם תמיכה ולחכות. זהו.אם לא אז גרידה...בנות איך הרגשתי שמשהו לא בסדר א??אני מכירה את הגוף שלי והוא אף פעם לא משקר לי...זהו.החזרת עוברים אמרו לי אין הרבה הצלחה ואני לוקחת הפסקה של חודשיים .ואחר כך הכל מהתחלה...
  • אוי מותק, כמה חבל. אני שמחה שאת חזקה. תנוחי לך ותתחזקי לקראת הריון קל ותקין
  • ang יקירתי אל תאבדי עדיין את התקווה
    כל עוד לא עברת את הבדיקה וכל עוד הרופא לא יודע אם יש או אין דופק תמשיכי להיות אופטימית
    אני חייבת לשתף אותך במשהו שחברה קרובה מאוד שלי עברה כדי שלא תמהרי לקבל החלטות
    היא נכנסה להריון טבעי אומנם אבל הריון זה הריון היו לה דימומים קלים ביום שישי שהתחזקו בשבת, היא עלה מבוהלת למיון {גם היא הייתה בתחילת ההריון לפני בדיקת דופק} היו שם שני רופאים חלוקים בדעותיהם אחד אמר להשאיר למעקב לילה והשני אמר שהעובר כבר נפל בגלל הדימומים בסופו של דבר נתנו לה כדורים בשם ציטוטק כדי להפיל את העובר שלדבריהם כבר לא קיים מסתבר שגם לאחר שהדימומים גברו ולמרות הכדורים שאמורים לגרום להפלה העובר שרד והיה דופק אך היא בכל זאת עברה גרדה כי נתנו לה שני סיבובים של הציטוטק וזה העלה את הסיכון לעובר עם תיסבוכות של תיסמונות למיניהן זה היה מאוד קשה כי היא ניסתה תקופה ממושכת להיכנס להריון { כשנה וחצי} והרופאים אמרו לה " לא נורא אתם צעירים תביאו עוד ילדים " ממש קרירות
    מה שאני רוצה להגיד לך בשורה התחתונה שאם הוא{ הבייבי שלך } אמור להישאר איתך כי ככה כתוב אז הוא ישאר
    את התפקיד שלך לא לאבד את האמונה ואת התקווה שהכל בסדר
    שולחת לך מפה המון
    ומחזיקה לך המון המון שהכל יעבור בשלום....
  • מתוקה שלי מרגישה את כאבך עד כאן,
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אנגל ממי אני מצטערת לשמוע אני לא מבינה למה אנחנו צריכות לעבור את זה בצורה כזאת זה פשוט לא פייר,
    בובה תהיי חזקה למרות הקושי אבל תנסי לאגור כוחות לפעם הבאה אני בטוחה ומקווה שבפעם הבאה בע"ה תצליחי
    כמו שמיה אמרה כולנו לצערי באותה סירה אני שולחת לך חיבוק מלא אהבה.
    אירית

• כל עכבה לטובה
  • אנג'י יקרה!
    אני מאוד מצטערת לשמוע על החדשות האחרונות שלך.
    עכשיו אני חושבת נשאר לקוות שלא תצטרכי גרידה.
    אמן וזו תהייה האכזבה האחרונה שלך.
    בפעם הבאה בע"ה תצליחי
    בינתיים קבלי המון
    ו
    ו

• כנראה שההריון הספציפי הזה לא נועד להיות. ב"ה בפעם הבאה הכל יהיה תקין

לא יודעת אם זה מנחם, אבל לפחות עכשיו את בטוחה שהגוף שלך יודע לקלוט הריון.
  • הי מתוקה,
    אני כל כך מצטערת לשמוע.
    גם לי קרה מקרה כזה ואני זוכרת את הכאב שליווה אותי בצפייה בכל החתיכות שיוצאות לי מהגוף.

מתוקה שלי, תתנחמי בעובדה שההריון כנראה לא היה תקין, ואת ממש לא רוצה לגלות דבר כזה אחרי שהרגשת תנועות עובר ונקשרת לתינוק.
    לגוף יש סינון ראשוני, וזה דרך הטבע. וטוב שכך, עם כל הכאב.

מקווה שתהיי חזקה ובע"ה תזכי בקרוב להריון מדהים ותקין - אמן שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• אין לי מה לומר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה