היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו אני בהריון אוהבת את כולכן פה בשבילכן תמיד.... תודה על הכל
התחלתי שרשור חדש של הצלחות לא לעשות פאדיחות
19 תגובות
עמוד 1
מה ??????????????? ברוך ה'!!!!!! ברוך ה'!!!! ברוך ה'!!! ספרי את כול הפרטים!!!! המון מזל טוב ! איך שאני שמחה לשמוע
ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאי אמרתי לךךךךךךךךךךךךךך איזה כייייייייייייייייייייייייף!!!!!!!!!!!!!!! זהו!!! עכשיו רק קניות ובגדי תינוקות ועגלוווות... וואי מצפה לך בעיה עכשיו... לבחור עגלה :))))))) מאמי אני כל כך מאושרת בשבילך!!!!!!!!!!!
מזל טוב חמודה
ממי שלי מה אמרתי לך??? אמא תמיד צודקת... מיה שמחכה לחסידה.....
אוי ממי שלי אני אפילו לא יכולה לתאר לך כמה שאני מאושרת אני פשוט נזכרת בבשורה שלך מהצהריים כל כמה דקות ומתחילה לבכות זה היה אחד הטלפונים המאושרים בחיי
מזל טוב!! שמחה בשמחתך@!! הריון קל ותקין
אמן! טוהר חיים של אמא.
מזללללללללללל טובבבבב!!!!!!!!
המון מזל טוב איזה כיף!!!! הריון קל ותקין
ווואוווו איזה כיף לשמוע בשורות כל כך טובות המון המון המון המון מזל טוב יקירתי אני חושבת שהתחזית שלי דיי מדוייקת הבנות שלפני פתחו את הזרם עכשיו תורנו כל אחת בחודשה צריכה לבשר לנו רק בשורות טובות עכשיו כל שנותר לך הוא לשנות את השם שלך מ " אולי בקרוב זה יקרה " ל " זה כבר קרה" מאחלת לך עוד 9 חודשיים משעממים מהנים עגולים ויפים תהני מההריון