היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ב31/7/10 היה מחזור אחרון.לאחר חודש גיליתי בבדיקה ביתית ובדיקת דם היריון. נעשו כמה בדיקות של אולטראסאונד.בהתחלה נראה שק 1 עם חשד לדופק.לא ראו בוודאות(שבוע 6)אח"כ שבוע 9 נראו 2 שקים (ככל הנראה)ללא דופק.האם זה הגיוני????אי אפשר לחשב שבועות היריון כי אין כלום.השק כביכול ריק!!!האם יש סיכוי להיריון הזה???הכי מוזר שהבטן יצאה כבר ואני מרגישה בהריון עייפות חולשה וכו...למישהי היה משהו דומה???
5 תגובות
עמוד 1
ממש מוזר.. לא נתקלתי, אני מחזיקה שהכל יהיה תקין ו תעדכני מאמי...
יום טוב!
להתייעץ עם רופא
את מספרת אבל את לא אומרת מה אומרים הרופאים? אני לא יודעת אם זה הגיוני או לא, רופא חייב לתת לך התשובה!! דחוף!
sOsHi
לא יודעת.. אולי החישוב מוטעה??
הכל יכול להיות... תיהי במעקב של בדיקות ותדרשי תשובות..
תעדכני.. מחזיקה לך
אם יש מצב שאת לא סופרת נכון, ואת בעצם לא בשבוע 10 - אז הגיוני. אם החישוב הוא מדוייק, אז לא הגיוני שבשבוע 10 אין דופק.... אולי כדאי התיעצות עם רופא נוסף מיה שמחכה לחסידה.....