אני עונה למרות שההבטחתי להדס לא לכתוב פה יותר. אבל התגובה שלי היה ממקום הכי טוב בעולם.
אני ממש מודה על התגובות. שוחחתי עם מישהי שיודעת על הענין הזה בפייסבוק וסיפרתי לה מה שקראתי פה ונדהמתי כי יש פה בנות ממש טובות גם אלו שאמרו נגד הן טובות. אם אני הייתי גולשת ומישהי היתה מקללת אותי ככה לא היתי מגיבה לה כלכך יפה אלא מוציאה את עיניה.
בכל מקרה אדווה תודה אני קראתי ואני הפנמתי - את תמיד מקסימה וטובה.
מרווה תודה יקרה אני הפנמתי את כל מה שכתבת. את צודקת. אומנם את שם משפ. חתי האמיתי אין לבנות פה כך שגם אם אפגוש מישהי במקום ציבורי היא לא תדע שאני זאת אני אלא אם היא תראה איזה נועה לוגסי אחרת ותחשוב שהיא אותה אחת שקיללה בפורום. אבל בלי קשר את צדקת וצודקת בכל מה שכתבת. אני ממקום שאין לי חברים בכלל בעולם אבל בכלל חיפשתי תשומי ממקום רע ממש וחבל שזה התחיל ככה. ממש מצטערת על זה. נכון כמו שאומרת עלמה עד שמגיע השד ואז הוא יוצא ממני נכון שזה בלי שליטה אבל הפעם אני אעמוד במילה שלי להדס. אני עונה הפעם כי ממש התרגשתי ממה שכתבתן. לא תאמינו אבל גם אני בת אדם וגם לי יש דמעות בעיניים כרגע. כי אני לא באמת רוצה לעשות רע רק רוצה יחס ואין אני לא מצליחה להשיג אותו כי אני מחפשת אותו בדרך מגעילה דוחה.
לולי שבלולי יש לך ילדה מהממת באמת כל הילדים פה מהממים אבל בקשר אליך שלך מהממת ממש. מאחלת רק טוב שיהיה לה ומזל טוב ליום הולדתך של אתמול בצורה יפה ולא מגעילה כמו שכתבתי אתמול חושבת שזה היה אליך עם כל השטויות שלי אני כבר לא ממש זוכרת.
נשנושית מתוקה אני מאוד רוצה לשוחח איתך אם יתאים לך פני אלי לפייסבוק לשם נועה לוגסי אודה לך מאוד. מקסימה.
הדס סליחה על הכל את תמיד סולחת וטובה באמת.
מילנה סליחה על כל מה שכתבתי לך ודרך אגב אני לא שונאת רוסיות אמא שלי בעצמה רוסיה ואני מאוד דומה לה.
מלאכית שלי יודעת שמה שכתבתי היה מזעזע ואני מתנצלת שוב לפניך אישית
תהילה סליחה לך על השטויות שכתבתי על ביתך מקווה שאלוהים יסלח לי על כל מה שכתבתי על כל הילדים המהממים של הפורום הזה.
מי שלא תאמין לא תאמין אבל ימים יגידו ותראו שמה שכתבתי פה הוא אמת. תקליט שבור תקליט סדוק אוקיי אנו עוד נראה שהפעם אני אעמוד מאחורי המילים שלי.
מתנצלת לפני כולן גם מי שלא ציינתי גם מי שלא כתבה בשרשור הזה. תבינו שהדברים שכתבתי באו ממקום של חולי בלי שליטה ובלי כוונה שבאמת יקרה משהו לילדים אלא מרצון למצא תשומת לב גם אם זה תשומת לב רעה.
זהו
תודה
חיים מאושרים לכולם