עד שנועה תרגע הפורום נעול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
27 תגובות
עמוד 1
  • אני רואה שהיא נרגעה מהר

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הדס נרגעתי. חוסמים אותי בפייסבוק כל פעם מחדש וזה כי אני לא משאירה מספר טלפון והם רוצים לוודא שזה שם משתמש אמיתי.
    אני לא אכתוב פה יותר. נרגעתי זהו.

ואני מתנצלת בפני כל הבנות שכתבתי פה שטויות. ברור שמי שמתנהג כמו שאני מתנהגת יש לו בעיה מסויימת תקראו לזה דפוקה בראש אוקיי אני יודעת שאני דפוקה ושאין לי שליטה על השטויות שלי אבל אני באמת מתנצלת וזה לא יקרה שוב למרות שאין לי שליטה אבל זה לא משנה לכתוב פה אני לא אכתוב!!!

סליחה לכל מי שנפגעה

מרגע זה אין נועה יותר!!

תודה!!
  • צודקת מילנה נרגעתי מאוד מהר. סליחה גם לך על השטויות והגועל נפש שכתבתי. זהו מרגע זה אם אני כותבת הדס תעשי מה שסיכמנו כתבי פה כל מה שבא לך שקשור בי.
  • חחחח תקליט שרוט

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • מילנושששש
  • אני מנסה להיזכר כמה פעמים נועה כתבת בדיוק אותו הדבר וזה פשוט לא נגמר

אז "נועה לוגסי" - לא מאמינה בך ולא מאמינה למילה ממה שאת אומרת

• מתוקה שלי - כל כלב בא יומו.
    את יודעת להתנצל מאוד יפה כל פעם מחדש אבל פתאום את שוב מופיעה ומוציאה מהפה שלך דברי נאצה שחבל על הזמן
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • נועה,
    לא הגבתי לכל השירשורים שהיית בהם.
    אבל עכשיו, כשאת "מנסה להתחרט" ומדברת בלשון נקייה אני חייבת לשאול אותך:

למה את לא פונה להורים שלך שיעזרו לך לקבל עזרה נפשית?

• אני ממש נמנעת מלהגיב לשרשורים כאלה ואחרים אבל רציתי להציע את עצמי
    לנועה...או לכל אחת אחרת שמרגישה שהיא במצוקה או סתם רוצה דבר ולהתייעץ אני פה בשבילכן תמיד...מוכנה לעזור במה שאפשר
  • נועה,

אני עברתי המון-כאב בחיים ועדיין עוברת בחיי (כמו כולם למעשה) ואני יודעת היום, מניסיון-אישי שלי שיש המון "שנאת-חינם",אנשים סתם יכולים להפלות,להזיק ולהרע..ועל-שטויות,כלומר הם יכולים ישר לשפוט אותך לרעה ולא-צריכים שום סיבה מיוחדת כדי לפגוע..

אז שאלתי אלייך: למה לך לצבור סתם מאגר של אוייבים, עקב "שינאת-החינם", שאת מייצרת כלפיהם כאן בפורום?

חבל לי עלייך,כי למדתי,שהעולם הוא עגול..מחזורי,הכל מתגלגל לו..העולם הוא קטן, את לא-יודעת באילו נסיבות תיפגשי את הבנות מכאן בחיים-האמיתיים (מוסדות-ציבור שבהן הן עובדות וכו' וכו') ולמה לך לטרוק את הדלת על עצמך בחיים מלכתחילה???

גם ככה מניסיון-אישי, לא-פתוחות בפנינו אפשרויות אינסופיות בלתי-מוגבלות, גם ככה אם אנחנו לא מליונרים וכו' וכו' ועלינו להסתדר בחיים וזה לא-קל הרבה פעמים!!!!

גם ככה יש בחיים אוייבים-ריאליים,שבאמת פוגעים בנו ושיש להיכנס בהם בחזרה או שפשוט להתעלות ולמחול להם על טיפשוטם/רישעותם?

אז פשוט ככל שאני מתבגרת,אני מבינה שרצוי לחיות בשלום בעולם ולא לייצר בכוח אוייבים לחינם,שלא-לצורך....
    אם אני רוצה, אני יכולה לרדת כאן על-כל אחת, אבל מה זה ייתן לי???
    כשאת יורדת על בנות כאן,את מבזבזת את הזמן-היקר שלך כאן ביקום..
    חבל,כי משאב-הזמן שמוקצב לנו כאן בחיים יותר יקר מכל-יהלום ומכל זהב...
    במקום זה,תעשי לעצמך ולביתך דברים,שיקדמו אותך בחיים!

מקווה,שעזרתי,כי איכפת לי ממך כבן-אדם..
    כשזועקים לעזרה כאן,ממקום-חיובי, המון בנות רחומות עם לב-זהב עוזרות מניסיונן ומזמנן-היקר...ואז קולטים,שאין-טעם לזעוק לעזרה ממקום-שלילי, רק מחיובי,כי זה מה שיקדם אותך בחיים!!!

מאחלת לך רק להתקדם בחיים ולפתוח דף-חדש לעצמך בשנה-החדשה ולא להוסיף עוד אנשים-חדשים שייפגעו ממך, כי כנראה,אילו שניפגעו,יזכרו זאת,כי זה ניצרב בהם וכל מה שיש לך זה רק לבקש סליחה ולא-להמשיך את מעגל-ההרס העצמי/סביבתי, מאחלת לך בהצלחה בתהליך-השינוי!
    יש לך ילדים,יש לך אחריות כלפיהם,ליצור להם עולם-טוב יותר,הם לא-אשמים במה שעברנו בחיים שלנו!
  • מרווה התאמצת סתם ככה

• אבל היא כתבה כל כך יפה שהלוואי ונועה תקרא, תבין ותפנים אולי..

• מרווה כתבת באמת מקסים , אבל זה לא יעזור, גם אני ניסיתי
    הדס- אז נעלת את הפורום ו....???????? הרי אי אפשר שהוא יהיה נעול כל הזמן נכון??? ונועה נרגעת לתקופה ושוב השד יוצא מהבקבוק ושוב נרגעת וחוזר על עצמו בהבטחות של לכתוב על קרח ביום חמסין.
    אתן חייבות להמשיך להתעלם ולא להגיב כדי להגביר בה את האש.
  • אני עונה למרות שההבטחתי להדס לא לכתוב פה יותר. אבל התגובה שלי היה ממקום הכי טוב בעולם.

אני ממש מודה על התגובות. שוחחתי עם מישהי שיודעת על הענין הזה בפייסבוק וסיפרתי לה מה שקראתי פה ונדהמתי כי יש פה בנות ממש טובות גם אלו שאמרו נגד הן טובות. אם אני הייתי גולשת ומישהי היתה מקללת אותי ככה לא היתי מגיבה לה כלכך יפה אלא מוציאה את עיניה.

בכל מקרה אדווה תודה אני קראתי ואני הפנמתי - את תמיד מקסימה וטובה.

מרווה תודה יקרה אני הפנמתי את כל מה שכתבת. את צודקת. אומנם את שם משפ. חתי האמיתי אין לבנות פה כך שגם אם אפגוש מישהי במקום ציבורי היא לא תדע שאני זאת אני אלא אם היא תראה איזה נועה לוגסי אחרת ותחשוב שהיא אותה אחת שקיללה בפורום. אבל בלי קשר את צדקת וצודקת בכל מה שכתבת. אני ממקום שאין לי חברים בכלל בעולם אבל בכלל חיפשתי תשומי ממקום רע ממש וחבל שזה התחיל ככה. ממש מצטערת על זה. נכון כמו שאומרת עלמה עד שמגיע השד ואז הוא יוצא ממני נכון שזה בלי שליטה אבל הפעם אני אעמוד במילה שלי להדס. אני עונה הפעם כי ממש התרגשתי ממה שכתבתן. לא תאמינו אבל גם אני בת אדם וגם לי יש דמעות בעיניים כרגע. כי אני לא באמת רוצה לעשות רע רק רוצה יחס ואין אני לא מצליחה להשיג אותו כי אני מחפשת אותו בדרך מגעילה דוחה.

לולי שבלולי יש לך ילדה מהממת באמת כל הילדים פה מהממים אבל בקשר אליך שלך מהממת ממש. מאחלת רק טוב שיהיה לה ומזל טוב ליום הולדתך של אתמול בצורה יפה ולא מגעילה כמו שכתבתי אתמול חושבת שזה היה אליך עם כל השטויות שלי אני כבר לא ממש זוכרת.

נשנושית מתוקה אני מאוד רוצה לשוחח איתך אם יתאים לך פני אלי לפייסבוק לשם נועה לוגסי אודה לך מאוד. מקסימה.

הדס סליחה על הכל את תמיד סולחת וטובה באמת.

מילנה סליחה על כל מה שכתבתי לך ודרך אגב אני לא שונאת רוסיות אמא שלי בעצמה רוסיה ואני מאוד דומה לה.

מלאכית שלי יודעת שמה שכתבתי היה מזעזע ואני מתנצלת שוב לפניך אישית

תהילה סליחה לך על השטויות שכתבתי על ביתך מקווה שאלוהים יסלח לי על כל מה שכתבתי על כל הילדים המהממים של הפורום הזה.

מי שלא תאמין לא תאמין אבל ימים יגידו ותראו שמה שכתבתי פה הוא אמת. תקליט שבור תקליט סדוק אוקיי אנו עוד נראה שהפעם אני אעמוד מאחורי המילים שלי.

מתנצלת לפני כולן גם מי שלא ציינתי גם מי שלא כתבה בשרשור הזה. תבינו שהדברים שכתבתי באו ממקום של חולי בלי שליטה ובלי כוונה שבאמת יקרה משהו לילדים אלא מרצון למצא תשומת לב גם אם זה תשומת לב רעה.

זהו

תודה
    חיים מאושרים לכולם
  • לא ענית לשאלתי:

למה את לא פונה להורים שלך שיעזרו לך לקבל עזרה נפשית?

• אני מטופלת אצל פסיכולוגית מקסימה. אבל היא אומרת לי תפסיקי להכנס לאינטרנט לגמרי כי זה עושה לך רע. מה את חושבת שרק בפורום הזה יש בעיות? בכל מקום שאני כותבת יש בעיות. אבל איך אפסיק להכנס? הרי אני מכורה להכנס לאינטרנט. פה יש את הכי הרבה בעיות אבל היו בעוד מקומות. למשל בתפוז חסמו אותי לגמרי אין לי דרך לכתוב שם באף פורום ובצ'טים כי אני מעפנה.
    הפסיכולוגית הזאת היא דרך שלוותה. אני יודעת שאני צריכה כדורים אבל אני מאוד מפחדת ללכת על זה. מפחדת שיהיה גרוע יותר.
    ההורים שלי אינם בעולם. בגלל זה לא פ ונה אליהם
  • אין לי מילים..
    אני רק חושבת בטוחה שתהיי אשר תהיי, גבר , אישה, אם, ילדה - את חייבת סיוע נפשי דחוף.

פסיכולוגית? אני לא חושבת שאת צריכה.
    אני חושבת שבמקום שאת נמצאת בו כרגע, ובאמת שאני אומרת את זה מתוך אכפתיות כלפיך ברמת בן אדם, את חייבת פסיכיאטר שיטפל בדברים שאת לא יודעת מה ההשלכות שלהם.

שתדעי שאני נמנעתי מלהגיב על ההודעות שלך רק בגלל שפחדתי שחס וחלילה תקללי את הילדים שלי, ואין דבר מפחיד יותר מזה עבורי בעולם.
    הם הדבר הכי יקר לי בחיים וירדו לי דמעות כשראיתי איך קיללת את ילדים של משתמשות אחרות בפורום.

תיקחי כל סיוע נפשי שיציעו לך, אני חושבת שאת חייבת את זה לעצמך.

• אני לא מבינה מה אתן מתכתבות איתה?
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • לפחות שאני אדע שניסיתי...

בכל זאת, היא בן אדם במצוקה נוראית!

• ניסית? מה ניסית? היא כבר שלוש - ארבע שנים ממשיכה בשטויות שלה, במיליוני אתרים באינטרנט ועכשיו גם בפייסבוק

מצוקה נוראית? היא חיה בלה-לה לנד וזה שהיא לא דואגת לעצמה - זה על אחריותה בלבד. כבר מהפעם הראשונה שהיא צצה פה ניסו לעזור לה וכלום. היא דוחה על הסף כל יד שמושיטים לה - וממשיכה בשלה. כמה שידברו עליה ואיתה - זה הלחם שלה. מזה היא חיה, כמו עלוקה.

להתעלם - זה הפיתרון היחידי, כי כמה שיחסמו וחסמו כבר - היא פותחת עוד ועוד ניקים, זה חסר טעם. כאילו אין לה שום דבר אחר בחיים מלבד ההטרדה הזו - היא חיה בסרט, שיבושם לה
  • אדווה תודה לך יקרה. הפעם את תראי שאני לא אפריע לאיש. צר לי שגרמתי לך לדמעות . מאחלת לילדיך רק טוב ולכל בנות הפורום. מי שכותבת נגד היא צודקת כי אי אפשר להאמין לי כבר אבל זהו זה נגמר. לא בשום מקום לא אפריע לאיש יותר. ואני אלך ואקבל עזרה יותר מפסיכולוגית. ואני אישה רק ששם משפחתי הוא לא לוגסי.

תודה על כל מה שכתבת ועל האכפתיות.

• רק את יכולה לעזור לעצמך אם את באמת רוצה! ונשמע שבין "קריזה" אחת לשניה את כן רוצה, אז למה שלא תנצלי את זמני השפיות האלו לטפל בעצמך? לגבי כדורים - יש אנשים שכדורים הצילו להם את החיים. מי שצריך אותם - צריך אותם ואין פה ממה לפחד. הרבה מהאנשים השפויים לוקחים כדורים על בסיס קבוע. זה נראה לי עדיף על קילול מזעזע של ילדים תמימים! את באמת מרגישה טוב אחרי שאת כותבת את הדברים המזעזעים האלו? לא נראה לי.
    אני מאמינה שאדם הוא טוב מייסודו. כולנו יצירי הבריאה ואם יש לנו חולי מסויים אנו צריכים לטפל בו. אדם הוא בעל בחירה גם כשהוא חושב שאין לו שליטה על מעשיו. מספיקה המודעות הראשונית ולאחר מכן העשייה כדי לעשות את השינוי.
    אני באמת מאחלת לך בריאות נפשית מלאה!!! ובאמת, אם את לא מתכוונת לטפל בעצמך - עדיף שלא תתקרבי למחשב, כי ממש כואב לי על האמהות שקראו את הדברים האומללים האלו שכתבת על הילדים שלהן. אל תשכחי שחיים ומוות ביד הלשון ובמקרה הזה ביד המקלדת שלך.....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אויייי כמה פעמים כבר קראתי את הנוסח הזה... אני בדעה של אור-טל
    למי שלא זוכרת דווקא הייתה תקופה שהייתה פעילה והפסיקה לאיזה שבוע וחצי עם השטויות שלה וכן התייחסו אליה

• כשהייתי חלי עד שליא תפסה שזאת אני והתחילה לרדת עלי אז התחלתי עם השטויות והיא בטוח שמחה על כך אבל שיהיה. ימים יגידו ותראו שאני לא אפריע פה יותר. לכל מי שבספק ובצדק אני לא אפריע פה יותר ואתן תראו את זה במו עיניכן. באתי בשם חלי כן כי רציתי יחס גם אם לא היה לי קשר הדוק פה עם אף אחת לשיחה לפחות כתבתי דברים וקיבלתי תגובות מקסימות מכן כמו שאמרתי עד שליא פתחה תפה.

בכל מקרה לכל מי שנפגעה לכל אחת ואחת מליוני סליחות אמיתיות מכל הלב.

ובזמן השפיות הזה אני כן אטפל בעצמי כמו שצריך.

תודה לכל מי שהגיבה לטוב או לרע הכל בסדר כולכן צודקות. תודה!!! אני אפסיק לענות פה כך עדיף כדי לא להסחף מעדיפה אפילו לא להכנס לראות מה אתן מגיבות. מי שרוצה לשאול משהו או לתקוף או להגיד מה שבא כנסו אלי לפייסבוק מי שלא זוכרת את השם יכולה לשאול את הדס.

ביי וחיים מאושרים לכולן
  • חמודה ,
    זה היה ברור לי שזו את מהרגע הראשון ולא אמרתי דבר, פשוט לא עניין אותי
    אבל ברגע שיצאת נגדי בשירשור של עדי כאילו את ממש צדיקה לעומתי
    מה חשבת לעצמך? שאני לא יודעת מי את? שאני אשתוק לך?
    בטח תגידי לי עכשיו שאני לא פחות גרועה ממך בהתנהגות שלי ,אבל את נתקעת כאן שנים וזה ממש חולני.
    היה לך הכל: בעל ,שתי ילדות ותראי מה קרה לך בעקבות כל הבלגן בפורום ...בעלך עזב אותך ולקח לך את הילדות .כל אישה נורמלית במקומך היתה משקיעה את כל האנרגיות שלה בלהחזיר אליה את הילדים ולשקם לעצמה את החיים . ומה את עושה? מתעסקת בקקי כל היום.
    קחי את עצמך בידיים
  • גם לי היתה הרגשה שזו היא - בגלל זה התעלמתי........

אני פשוט לא תופסת איך בנאדם נורמלי יכול כל היום להתעסק בקקה?
  • נועה- אני אהיה כנה איתך- אני לא צריכה שתבקשי ממני סליחה, אין לי על מה לסלוח לך, כי פשוט כל הקקה שיצאה ממך, עברה לידי ולא נגעה בי.
    את מבינה? אני לא לוקחת אותך לא ללב ולא לריאות

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה