רכושנות ושתלטנות - התיעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך מתמודדים??
    בכל פעם שבא אלינו חבר, כל המשחקים הופכים להיות "שלו", הוא לא נותן שיגעו בצעצועים שלו, ואפילו אם החבר נוגע בצעצועים של הקטנה הוא חוטף ואומר לו שזה "משחק של קטנים".
    חייבת לציין שזה לא היה ככה תמיד, זה התחיל בתקופה האחרונה שהקטנה גדלה קצת והתחילה להבין, לגעת ולריב איתו על המשחקים.
    אני רואה שהוא ממש "משתלט" על החבר, וזה ממש לא נעים לי...
    אתמול היתה פה חברה מהגן והוא התנהג ממש מגעיל, אחרי שעה בערך (והתפרצות בכי רצינית) הוא נרגע והתנהג ממש יפה. כמובן ששיבחתי אותו.
    שאלתי בגן איך הוא והיא אמרה שהוא "ילד עם מרפקים", לא פראייר, אבל מאוד חברותי, יודע להסתדר, ולא משתמש בכלל באלימות.
    השאלה אם אני צריכה להגיד לו שעד שהוא לא לומד להתנהג אין חברים, או ההיפך - להפגיש כמה שיותר שילמד לחלוק?
    אני יודעת שאומרים לא להתערב במריבות של ילדים אבל זה קשה שזה אצלי בבית והוא מפגין כח מול ילד חלש....

מיטל
3 תגובות
עמוד 1
  • גם לנו לפעמים יש קטעים כאלו . וזה ממש מצחיק, כי ירין כל כך עדין , תמיד לוקחים לו ועושים לו ,אבל בבית שלו הוא מלך העולם .
    אז לפני שבאים חברים , אני חופרת לו שאיזה כיף שהם באים ואיזה כיף ואיזה כיף
    נכון שכיף? ואתה תיתן לו לשחק ברכבת ופזל וכו וכו , שיהיה לו כיף וירצה לבוא אלינו שוב.

אבל אם יש לו משהו שאני יודעת שאין מצב שיחלוק ויתהפך העולם , כמו בובת דורה שלו , אני מסבירה לו שכדאי לו שהיא תישן אצלו במיטה.. כי גם איפה שהוא אני מבינה שכמו כל בנאדם יש את הדברים שלא רוצים לחלוק.
    מה אני יגיד לך , לפעמים זה עובר בסדר ולפעמים לא נעים , אבל זה גיל ..
  • גם עידן כזה, אני חושבת שזה עניין של גיל ויחלוף מעצמו...
    מה שכן אני תמיד מסבירה לו שצריך לחלוק ,שככה יותר כיף לשחק יחד

• אני מחכה כבר שתקריאי לעילאי את הספר שאני כותבת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה