שאלה: סקר.... בעל חיים בבית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. האם יש לכם כלב או חתול?

2. כיצד הגיב החיה כאשר הבאתם את התינוק מהבית חולים?

לי יש כלבה שאצלי כבר שנה לקחתי אותה מצער בעלי חיים היא אחרי התעללות קשה והיא ממש מתוקה אבל מגוננת על הרכוש שלה היא לא תוקפנית בכלל פשוט מפוחדת כזאת. היא מתנהגת קצת מוזר לידי מאז שנכנסתי להריון ברור שהיא מריחה והכל. הדבר היחידי הוא שאני חוששת מהתגובה שלה כשאחזור עם פיקצ'ו.

אשמח לשמוע אם התנסתם בנושא זה ומה עשיתם?

עדי
3 תגובות
עמוד 1
  • לי יש כלבה מצער בעלי חיים, מדהימה, אוהבת וחברותית. גם אני פחדתי שכשאחזור עם אוריקי שלי היא תתנהג אחרת - אבל להיפך
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • 1. האם יש לכם כלב או חתול? יש לי חתולה מחונכת ונוחה.

2. כיצד הגיב החיה כאשר הבאתם את התינוק מהבית חולים? היא נסגרה בחדר אחד במשך חודש כמעט. לא התקרבה לצוציק עד שהיה בן 3 חודשים בערך (הריח כנראה) ועד גיל שנה לא נתנה לו ללטף אותה.
    אבל לא תקפה מעולם!

• 1. יש לי כלבה, חתולה ותוכי

2. הכלבה שלי מאוד נוחה. יותר לכיוון שטיח כזה.
    שקטה מאוד מעולם מעולם לא תתקוף ילד. אפילו לא בזמן משחק. ולא משנה מה עושים לה.
    כשבאנו עם אביגיל, פחדנו שהיא לא תקבל אותה יפה, כי היא עברה התעללות בעברה. הבאנו קודם חיתול מהבית חולים כדי שתריח. שמה עליו....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה