היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאמי תנסי לא לחשוב על זה. גם לי לא היו סימפטומים לפני האיחור. מחזיקה לך
מי אמר שחייבים להיות סימפטומים
מיה שמחכה לחסידה.....
את יודעת מה אני עושה?? כל פעם לפני המחזור אני פשוט אומרת לעצמי שאני לא בהריון ושאני צריכה לקבל מחזור וכשאני מקבלת אני לא מתאכזבת כי מראש לא ציפתי... וכשהייתי בהריון (היתה לי הפלה..) כל כך הופתעתי ושמחתי כי זה כביכול "בא לי בהפתעה.." זה קשה אבל הכל בראש, בהצלחה
יום טוב!
עכשיו אני באמת אומרת לעצמי שאני אמורה לקבל... כי התחילו כאבי בטן של מחזור.... בשורות טובות...
חושן, אני עושה בדיוק כמוך! האמת שזה עוזר.... אבל אני עדיין לא הייתי בהריון
תחכי עם זה כמה ימים ותבדקי... ולגבי כאבי המחזור גם אני חשבתי שאני עומדת לקבל עד שעברו שבועיים וחצי וא התגלו שני פסים.................. יש מצב שאת בהריון.... לחושן יש אינטואיציות, חושן מה את אומרת???
בשורות טובות
וואלה לא יודעת חחחח נקווה לטוב, לגבייך היתה לי תחושה לא יודעת להסביר.. נו היית אצל הרופא גברת?? ספרי קצת