אני עוזבת פה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות שלי!! אני עוזבת פה את האתר ...קשה לי להיכנס למחשב. שיהיה לכולכן המון בהצלחה ותעזבו פה רק מסיבות טובות(עייפות מלילות שלא תישנו מהבייבי שלכן) אוהבת אותכן ...רק בשורות טובות והצלחות.
16 תגובות
עמוד 1
  • אנגי יקרה!
    אני מצטערת לשמוע, אבל מבינה אותך.
    תחזיקי מעמד, ומקווה שתעברי את המשבר הזה במהרה ותחזרי אלינו עם בשורות טובות, בע"ה
    אנחנו תמיד כאן בשבילך יקירתי

• תשמרי על עצמך, ותחזרי לעדכן עם בשורות טובות
  • אנג יקרה,
    אני בטוחה שעוד חודש חודשיים מקסימום!!! אני רואה הודעה ממך בה את מבשרת לנו על ההריון שלך!
    עם ה- - תאומים ולא פחות! (אם אני זוכרת נכון זה מה שאת רוצה, לא?)
    ובמשך 9 חודשים את מעדכנת אותנו על כל החווית שיש לך בהריון וכמה הוא משעמם ותקין!!
    ואז הלידה הקלה שתעברי וסוף סוף את נפגשת פנים מול פנים עם 2 הילדים שלך שאת כבר כל כך אוהבת!!, והם אותך!!!
    --אני בטוחה שזה מה שיהיה!
    אל תתיאשי, מתוקה, את תראי זה יבוא במהרה!
    רק תאמיני ותתפללי!

• אנג' מחכה לבשורות טובות ממך

הכל זה לטובה
    "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • שולחת לך חיבוק גדול
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מקווה שאת עוזבת לתקופת צינון בלבד (ותחזרי ישר לפורום של ההריוניות..)
  • אנג יקרה,

שיהיה לך המון בהצלחה ובעזרת השם תחזרי אלינו עם בשורות משמחות

אנחנו כאן תמיד בשבילך
    הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • הי מותק,
    תיהיי חזקה. בע"ה אלוהים ישלח לך פיצויי על כל עוגמת הנפש הזו.
    אנחנו נהייה כאן בע"ה מתי שתחליטי לחזור. בזרועות פתוחות שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• היי מותק אני מאחלת לך המון הצלחה ושתהיי חזקה
    ובע"ה תחזרי אלינו עם בשורות טובות אמן .
    אירית
  • תודה בננות!! כבר מתגעגעת..בגלל זה לפעמים קופצת לראות מה מה קורה פה...אני מקווה שאסתדר בלי גרידה..כי כבר יומיים עוברת כאבים נוראיים והכל יוצא...לפחות את זה. מאחלת לכולכן המון בהצלחה ...אתם תתקנו את מה שאני קלקלתי..ככה ארגיש יותר טוב...איריתוש , המון בהצלחה ואל תשכחי לעדכן בהודעת לנייד:אני בהריון...מחכה. מיה , המון בהצלחה ומאחלת לך הרבה זקיקים טובים ואחר כך עוברים יפים...הורמונים זה כלום ..פעם סיפרתי לך שעם הורמונים הייתי מתגרשת מבעלי כל יום...חחח אילנה , לא שמעתי ממך אחרי הודעה עצובה שלך...אני כל כך מבינה מה את עוברת...הצלחנו ביחד ונפלנו ביחד....כנרא בפעם הבא כתוב לנו להצליח ובגדול...תשמרי על עצמך מאמי ובהצלחה...פונפון, המון מזל טוב ותשמרי עליו...חזק חזק...זהו בנות...שולחת לכן הרבה חיבוקים

• שולחת לך הרבה
  • תודה רעיה!! בהצלחה!
  • את מקסימה יקירתי,
    ואני מאחלת לך הצלחה גדולה כבר בחודש הקרוב,
    תרגישי טוב...ובואי אלינו עם בשורות טובות.....

מיה שמחכה לחסידה.....
  • תודה מתוקה אני מקווה לעדכן תשמרי על עצמך ובשורות טובות לכולן אמן

אירית
  • מבטיחה לעדכן סליחה

אירית
  • תרגישי טוב,
    מאחלת לך הריון חדש ותקין במהרה
    חזרי אלינו,
    אנחנו כאן עד ינואר ואז סוגרים את הפורום עקב הריונות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה