האם קרה לכם פעם שפעלתם באיזה נושא עקב מצפון???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בדרך כלל לא תורמת כספים לכל מיני ילדים שדופקים בדלת לתרומות... אבל עכשיו דפקו לי בדלת עומד ילד אומר תרומה לילדים חולים בסרטן לא אמרתי כלום וסגרתי את הדלת ואחרי כמה דקות שיחק איתי המצםון ואני לקחתי 10 שקל פתחתי את הדלת ונתתי לו.

16 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה היום יש מבצע הקש בדלת!!!!
    ונחמד מצידך שהחלטת לפתוח את הדלת ובכל זאת לתת לו

ובלי שום קשר בלי לשפוט - לפחות תגידי משהו ואל תתרקי לילד קטן את הדלת בפנים

• מותק זה יום התרמה ארצי אני תרמתי בבית וכבר עצרו אותי בכל מקום אפשרי כדי לבקש תרומה ...... וסתם עצה קטנה אני אישית מעדיפה לפעמים לא לפתוח את הדלת כשאני יודעת שזה לתרומות רק אם אני יודעת שזה יום כזה של תרומות אז אני תורמת....
    [/]
  • גם אצלי היו היום להתרמות ,ביקשתי ממנו סליחה לרגע והסברתי לו שאני פוחדת שהבן שלי יברח החוצה וסגרתי את הדלת ,ואז נתתי לו כסף
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • eti ar אני חייבת לפתוח כי אין לי עינית בדלת... פשוט לא חשבתי באותו וסגרתי אוטומטית מזל שהוא לא הלך כשהבאתי את הכסף.

• תרגישי טוב עם עצמך על שתרמת לא משנה איך מתי ואיפה את המצווה שלך עשית וזה הכי חשוב כי אם לא היית פותחת בכלל את הדלת אני בטוחה שהמצפון שלך היה מלווה אותך עוד ימים שלמים אם לא יותר
    [/]
  • באופן טבעי אנשים פועלים בעקבות המצפון שלהם ומשנים החלטות כאלו ואחרות, גדולות וקטנות בגלל המצפון

כל הכבוד על שתרמת בסופו של דבר

• זכותך המלאה להחליט אם לתרום או לא - אבל תמיד ניתן לומר בצורה מנומסת ומכובדת "לא תודה, אני לא מעוניינת לתרום " סמקום לטרוק את הדלת
  • אני תרמתי

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • טוב שיש מצפון

אבל זה לא יפה לטרוק דלת בפני ילד, מאוד לא לעניין-זה פוגע בילד ובביטחון שלו להמשיך את התרומה. לא רוצה לתרום, זכותך, אבל לפחות להתנהג בכבוד

[url=http://www.mamaibebe.com]

[[[

• כעובדת האגודה למלחמה בסרטן - כל הכבוד לכם שהתרמתם!!

היום הזה - הוא האויר לנשימה שלנו ובזכותו אנו ממשיכים לפעול ולהשקיע משאבים רבים לטובת חולי הסרטן ובני משפחותיהם כל שנה מחדש
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • למה לא התרימו אצלינו?
    נו טוב, האמת היא שתמיד אפשר להפקיד כסף לחשבון שלהם.

• גם אני תרמתי
  • גמני תרמתי
  • אלינו אף פעם מגיעים מתרימים

• אני גם תרמתי

טוהר
  • תודה שתרמת זו מטרה נעלה וחשובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה