זקוקה לעצה/עיצות מה לקחת לחופש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות הצילו מה לקחת לדנדוש איתי לחופש?
    מבחינת בגדים גם ארוך גם קצר? לנסיעה בגדים רזרבים בובות שלה? ספרים ?
    מה לוקחים לנסיעה ארוכה באוטובוס?
    טיטולים ללילה זה ברור וגם לנסיעה
    חטיפים?
    מה עוד?
    הייתי איתה באילת לפני שנתיים ממש לא היתה לי בעיה מה לקחת כי היתה רק בת 3 חודשים עכשיו זה שונה היא "גדולה" כבר
    אשמח לעיצות רעיונות הכוונה למי שנסעה גם באוטובוס על העסקה ואיך להעסיק אותה הקדימו לנו את הנסיעה בהסעה לשעה 09:00 בבוקר משעה עשר ורבע כך שבערך בשעה שלוש נגיע שם כבר פחות בעייתי מבחינתי
    תודה על העזרה

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

11 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה
  • אוכל שתיה נישנושים צעצוע שהיא ממש אוהבת בגדים גם ארוך גם קצר באוטובוס תלבישי לה ארוך כי תמיד מדליקים מזגן וקפוא אפילו שימי איזשהו סדין קטן ....
    ספר שהיא אוהבת
    [/]
  • יש בחנויות של שקל לוח ציור מחיק (זה מגנטי, מקווה שהבנת מה התכוונתי) - בקיצור זה יכול להעביר מלא זמן בכיף.

את יכולה לקנות עוד כל מיני שטויות וכל פעם להוציא לה משהו אחר.

אם יש לך MP3 שימי עליו שירים שלה, ותשמעו בנסיעה
  • מעבר לכל ההצעות, את יכולה לספר לה על הנוף בדרך, אולי תראו גמל או כבשים...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה
  • אם את יכולה להסתדר פיזית עם הדי וי די הנייד- אז זה סבבה לגמרי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • נישנושים
    משחקים קטנים (הכי טובים זה אלה שקונים בחנויות של הכל בדולר..)
    אני תמיד לוקחת ליותם בלוק כתיבה פשוט ועטים - והוא מצייר בדרך.
    יש מספריים בטיחותיים לילדים - יותם מת עליהם (יש באופיס דיפו)
    מדבקות
    ספרים

והייתי לוקחת בגדים קצרים + בגדי מעבר למקרה שיהיה קר בלילה..

לאן אתן נוסעות? איזה כייף לכן!
  • די וי די נייד זה ממש לא מוגזם לדעתי.

ושקיות זה טוב לכל מקרה (תקחי את העבות...)

אם את לא רוצה לשים לה טיטול בנסיעה, את יכולה לפרוש שקית על המושב, ועליה חיתול פלנל. ככה אני עושה בכיסא של האוטו, וזה סופג את כל הפיספוסים.

• הדסי אנחנו יורדות לאילת מהעבודה שלי לסופ"ש מחר אין לי זמן ללכת לקנות דברים לנסיעה כי יש לי לעשות בדיקת EMG על היד ובצהריים אורטופד ואז חוג עם דנדוש מפגש אחרון של החוג ולבוא להתחיל להכין תיק לפחות של דנדוש וגם את שלי
    ויום ד' אני עובדת מהבוקר עושה הפסקה באמצע אלך כנראה ליש בבני ברק בשומר לקנות לה שטויות לנסיעה ונראה כבר מה עוד
    אני רק מקווה שתסכים לשבת בבוסטר ושנצליח לחגור אותה באוטובוס היא ממש שונאת להיות קשורה
  • תהילה את עובדת במקרה בהראל ביטוח?
    [/]
  • לא למה?
    אני עובדת בחברת שטראוס עלית בחטיבת החלב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה