-
נשמע ממש קשה
ישקף אלוקים ממעון קודשו
ויך כל שונאי עמו כהרף עין
הנה ה' קם וניצב על אנך
ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
המטפלות התורניות מתייחסות לחצי שעה הזו כמו בייביסיטר, הם על הפנים (ועובדה שאני כל פעם מוצאת את יותם בוכה, ואף אחת לא ניגשת אליו
-
הדסי אני עם מילנה לתת ליותמי חפץ מעבר, כדי שיהיה לו יותר קל. או שאולי, אחת המטפלות שהוא אוהב תסביר לו לפני המעבר גם מה הולך להיות, להכין אותו לא נראה לי שיותם זוכר מה שהסברת לו בבוקר. הוא עדין קטן כדי לזכור את מה שדיברת איתו עליו בבוקר
-
הבעיה שליותם אין חפץ שהוא קשור אליו חוץ מהשמיכה שלו.. שהיא קצת גדולה...
-
אז נסי את העיצה השניה שלי
וכמה מטפלות נשארות בשעת הארכה אצלכם?ועל כמה ילדים?
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
-
זה מוכר לי, גם אצלנו בויצו זה ככה, הם מעבירים את הילדים לכיתה אחת.
אבל אצלנו יש הרבה ילדים, אז תמיד יש מטפלת מוכרת.
אני חושבת שבכל זאת את צריכה לדבר איתן (ולהעיר להן שהוא בוכה ושירגיעו אותו - חוצפה).
-
עוגית - דיברתי עם המנהלת של הגן שהבטיחה שתסביר לו לפני הארכה, ותדבר עם המטפלות של הארכה וכו'..
פשוט היום כשהגעתי היא כבר הלכה אז אני לא יודעת אם היא דיברה איתן..
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
מחר אני אבקש לצאת רבע שעה לפני כדי להגיע לגן ב4 אבל אני לא יכולה לצאת מוקדם כל יום..
-
אויששש איזה כואב זה לבוא לקחת אותם מהגן ולראות אותם בוכיםםם אני ממש מבינה אותך!!!
[/]
-
-
עדכון מהבוקר:
רציתי לבחור עם יותם דובי לשים לו בתיק שיחכה איתו בהארכת שעות - והוא לא הסכים לשתף פעולה
ואז פגשתי את המטפלת שלו שסיפרה לי שכבר ב15:30 אתמול הוא התחיל לשאול מי יבוא לקחת אותו מהגן.. וכל זה בקול רועד ובוכה, והם הסבירו לו שהוא עובר להארכת שעות לקצת ושאני אבוא לקחת אותו - לא עזר..
מה לעשות??
היום שמתי לו 2 בובות קטנות בתיק והסברתי למטפלות של הארכה שיוציאו לו אותן וכו'.
חשבתי אולי מחר להכין לו מכתב ממני עם הפתעה שהוא יפתח בהארכה.. מה אתן אומרות?
-
ליונתן יש את אותו הדבר, רק בשעה 16:30 הם עוברים לחדר השני ויש קבוצה גדולה יותר ומגוונת יותר מבחינת הגילאים.
בקיצור, מה שאנחנו עושים זה מנסים להגיע עד 16:30. אם זה רק עניין של רבע שעה, אולי תנסי לקחת אותו קודם? בסה"כ הוא עדיין מסתגל לגן.
את יכולה אפילו להציא לבוס שתעבדי עוד שעה-שעה וחצי ביום שישי או שיום אחד בשבוע בן זוגך יקח אותו מהגן ב16:00 ובאותו יום תעבדי עוד שעה.
יעל, אמא של יונתן
-
אין לך אפשרות להתחיל לעבוד רבע שעה לפני ואז לצאת רבע שעה לפני?
זה נורא... עד שנה שעברה גל תמיד נשארה שעה נוספת, אומנם לא הייתה ממרמרת בבכי אבל ניכר היה העצב בעיניים (השנה אמא שלי מוציאה אותה "בזמן" ורק דניאל נשארת עד מאוחר אצל המטפלת...)
-
אני לא יכולה לצאת ברבע ל4..
גם ככה זה עבודה חדשה,
ומראש הם רצו שאני יעבוד עד 5..
יאיר מוציא את הילדים פעם בשבוע ב3 וחצי..
אבל שאר הימים הם עד 4 ורבע..
-
קודם כל למה המטפלת הייתה צריכה לספר לך שהוא שאל מתי באים לאסוף אותו..
למה להכאיב לך נשמה
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן
שה' ישמור עליכם מכל משמר
-
-
אין כזה דבר לצ'פר את המטפלת - זה גן של ויצו.
אני רציתי לשלם באופן פרטי למטפלת שתוציא את יותם וניצן ב4 ותחכה לי איתם מחוץ לגן - ואסור למטפלות לעשות את זה...
-
נשמע ממש קשה
-
נקרע לי הלב

אני מאמינה ומקווה שבעזרת ה' זה ישתפר לאחר תקופה.
]
-
וואי נשמע ממש קורע לב..
אולי תדברי עם איזה אמא מהגן , שלוקחת את הילד שלה ב4 שתיקח יחד איתה את הילדים , ותשלמי לה את מה את משלמת על החצי שעה הזו ,
ואולי יותם ירגיש טוב יותר כי לוקחים אותו מהגן , והוא עם ילד שהוא אולי מכיר ואוהב לשחק איתו
.?
-
לא התכוונתי לצ'פר בכסף
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן
שה' ישמור עליכם מכל משמר
-
אני מכינה לבן שלי "שקית הפתעה" עם ופל ושוקולד בבית. ואומרת לו שאם הוא לא יבכה בגן השקית מחכה לו על השולחן בבית. וזה עזר. ההבדל הוא שהוא היה בוכה בבוקר...אולי תפרסמי מודעה ותשלמי למישהי אפילו מהביניין שלך שתוציא אותו 3-4 פעמים בשבוע ופעם- פעמיים תצאי מוקדם..
אפשרות אחרונה שחשבתי עליה היא "תקופת הסתגלות" תבואי כמה ימים מוקדם ותשארי איתם בגן כמה דקות כמו שעושים בתחילת שנה...

ממש עצוב התאור שלך...

מקווה שזה יעבור להם מהר ושיהיה להם טוב ושמח ושיהיו מאושרים

-
טוטילה - שקית הפתעה הוא מקבל בבוקר ..
-
אין לי עצות