היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כבר ממש לא יודעת מה לחשוב... זה היום ה - 60 מהמחזור האחרון שלי והמחזור הבא לא נראה באופק. אין שום תסמינים של מחזור ואני כבר די מודאגת - למה הוא לא מגיע?
מישהי כאן חוותה מחזור כ"כ ארוך?
עשיתי בדיקת הריון ביתית לפני שבוע והיא יצאה שלילית כך שכנראה אין הריון - אבל אם כך מה יכול להיות הגורם לאיחור??
7 תגובות
עמוד 1
שלום, לי היה איחור של 4 שבועות, איחור בלי שום סיבה אנ חושבת שזה היה מלחץ!!!!
בכל אופן כדאי לך להיבדק אצל רופא יכול להיות שזו ציסטה שמעכבת את המחזור ואז צריך לטפל בזה.
בהצלחה
תודה על התגובה :)
לא נראה לי שזה מלחץ כי דווקא התקופה האחרונה הייתה מאד רגועה (הרבה חו"ל, טיולים, חופש...) וגם למען האמת לא כ"כ שמתי לב לאיחור עד שהוא נהיה כ"כ משמעותי...
אני אלך להיבדק, אבל אם זו ציסטה לא אמורים להיות לזה תסמינים כלשהם?
לפי מה שאני יודעת אין לה תסמינים מיוחדים אלא רק איחור במחזור, וברוב המקרים היא אפילו נשטפת עם המחזור- רק צריך לשים לב שאכן כולה נשטפה! תתיעצי עם רופא, יכול להיות שהוא יתן לך כדורים לזרז את המחזור- לי נתנו פרוברה
טוב לדעת, תודה!!
לי הייתה ציסטה באחת בשחלות וזה כאבבבב!! קבלתי גלולות וזה עבר. הציסטה היתה דמית לכן הרופא לא כזה התרגש, אחרי חודשיים היא נעלמה לחלוטין. תיבדקי!!
sOsHi
אני אבדק, כמובן שלקבוע תור זה לעוד מלא זמן אבל קבעתי בכל אופן...
בינתיים אני מרגישה ממש לא טוב: בחילות, צמרמורות, סחרחורות, עייפות - בקיצור - כל הסימפוטומים של הריון רק בלי הריון :)
הבדיקה הבייתית תמיד צודקת?? אולי כדאי בדיקת דם....