שאלה לגבי חוגים ותשלומים נלווים לגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי כל הדברים חדשים לי ואין לי מושג....אז תעדכנו אותי..בפעוטון של נועם-בת שנתיים יש 2 חוגים הגננת בקשה תשלום בנפרד 800שח לשנה וועד הורים 400 שח ככה נהוג אלו המחירים?נראה לי קצת יקר לפייר ילד לא?מי שישמע איזה חוגים אלו...ומה אם הגן לא יתאים לי באיזשהו שלב?מה משלמים מראש לכל השנה?מה נהוג?
15 תגובות
עמוד 1
  • אצלי התאומים במעון (בני שנה) שנה שעברה שילמנו 300 לכל ילד עבור ועד הורים
    אבל זה לא הגיע לידי הגננת אלא וועד מטעם ההורים שניהלו את הכל.

בטח את מדברת על גן פרטי ולא של נעמת/תמת, אז כנראה שזה אחרת.

כמה ילדים יש בגן?
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • אנחנו בגן פרטי והחוקים אצלנו קצת שונים
    יש תשלום קבוע בכל חודש והתשלום הזה כולל את החוגים
    אין לנו ועד
    מתנות לחגים ולסוף השנה כל אחד קונה כראות עיניו ולפי התקציב שנוח לו
    משלמים בתחילת השנה 300 ש"ח לכל ראש של ילד לביטוח לכל השנה
    בחגים מסויימים שעושים מסיבות כמו חנוכה ופורים...אנחנו מעבירים תשלום של 20-30 ש"ח עבור ההוצאות המתוכננות

• מה קורה מותק?

• היי..

שנה שעברה תאיר הייתה בגן פרטי. שילמנו בנוסף לתשלום הקבוע של הגן 120 ש"ח עבור חוג.

וועד הורים לא שילמנו - לא היה כזה דבר ואם יש אז לדעתי זה צריך להיות משהו שמאורגן ע"י ההורים והכסף נאסף ע"י ההורים ולא לגננת - זה לא נשמע טוה, וגם הסכום קצת מוגזם
  • אני רוצה להגיע לך שאיך שהתחילה השנה "שפכתי" ים של כסף!!!

בגן של אלעאי:
    400 ש"ח ועד
    140 ש"ח עבור קרן קר"ב
    300 ש"ח עבור הזנה ורק עד סוף חודש דצמבר מינואר אני אצטרך להשלים את היתרה.

בגן של רון- 400 ש"ח ועד.

כמובן שבנוסף יש לנו חוגים אחה"צ , את אלעאי רשמתי לחוג אקרובטיקה פעמיים בשבוע , תשלום של 170 לחודש.
    והיום אני ו-רון הולכות לחשיפה של חוג "תנועה לגיל הרך" אם היא תאהב, אני ארשום אותה על אף שאני לא דוגלת כל כך בחוגים בגיל הזה אבל בכ"ז אני מרגישה שאלעאי מקבל יותר בגלל החוגים וגם לה מגיע זמן איכות איתי
  • נראה לי קצת יקר... למרות שגם אני לא ממש מבינה בזה...
    אבל בגן של הבן שלי (ויצ"ו) אנחנו משלמים 150 ש"ח חד פעמי לגן לשנה, ועוד 20 ש"ח בחודש על חוג ליטוף בעלי חיים...
    יש עוד 2 חוגים, אבל עליהם אנו לא משלמים כי מנהלת המעון קיבלה איזושהי תרומה שמכסה את זה...
    יש לנו ועד, אבל עדיין לא קיבלתי בקשה לתשלום לועד...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • וואוו ואני חשבתי ש-170 ש"ח לוועד השנה זה סכום יקר

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • טוב אז שנה שעברה שילמתי במעעון 600 שח עבור חוגים לכל השנה
    ודמי רישום בסביבות 300
    ולגננת שילמנו 20 שח על מסיבות ימי הולדת חוברות כל פעם מה שהיא ביקשה
  • טוב..אזלו התגובות שקבלתי גם מחברות שלי ששאלתי כולן אמרו שזה נשמע ממש מופרז...טוב אני אבקש פירוט מהגננת מדוייק -חשבתי שזה קטנוני אבל זו זכותי בעצם..אגב איך אתן משלמות הגננת בקשה שכל השיקים יהיו אצלה...ברור..ככה היא לא תרדוף אחרי אף אחד..אבל בנתיים נתתי רק 3 שיקים..
    אורלי הנה אני שורדת כבר חודש עם ההנקה/שאיבות..אבל כנראה אפסיק בקרוב..אני לא ישנה כבר חודש..
  • טוב..אזלו התגובות שקבלתי גם מחברות שלי ששאלתי כולן אמרו שזה נשמע ממש מופרז...טוב אני אבקש פירוט מהגננת מדוייק -חשבתי שזה קטנוני אבל זו זכותי בעצם..אגב איך אתן משלמות הגננת בקשה שכל השיקים יהיו אצלה...ברור..ככה היא לא תרדוף אחרי אף אחד..אבל בנתיים נתתי רק 3 שיקים..
    אורלי הנה אני שורדת כבר חודש עם ההנקה/שאיבות..אבל כנראה אפסיק בקרוב..אני לא ישנה כבר חודש..
  • אנחנו משלמים גם שיקים מראשש עבור על השנה וזה כולל חוגים
    אין תשלום לוועד
    ליאן נסיכה שלנו 18/05/08
    ttp:yoledet//tickers.families.com]
  • יש וועד הורים בכלל?
    שנה שעברה על מעין שילמנו 200 ש"ח לוועד והיו מלללללללא פעילויות שהועד עשה מחוץ לשעות הגן ומעבר לזה גם מתנות לצוות ומתנות לילדים לסוף שנה, אז 400 ש"ח נראה לי מוגזם...
    וחוגים? חוגים אמורים להיות כלולים בתשלום. אני לא מבינה איך הגננות של הגנים הפרטיים מרשות לעצמן לגבות סכומים כ"כ גבוהים וגם לדרוש בנפרד לחוגים.

אצל מעין השנה נשלם 75 ש"ח עבור סל תרבות ו-1000 ש"ח לועד - אבל זה בגלל שזה גן מיוחד ואנחנו לא משלמים על הגן בכלל והצוות צריך לא מעט ציוד והסכום מהעירייה עבור דברים אלא מעט נמוך כי זה גן של 12 ילד.

אצל יובל נשלם בין 150-200 - רק תמול-שלשום הודיעו לי שאני בוועד ועדיין לא ישבנו לבדוק בשביל מה צריך ועד בכלל
  • 1200 שקל נוספים לגן נראה מוגזם לחלוטין

אנחנו שנה שעברה שילמנו 1700 שקל כל חודש לגן וזהו זה כלל חוגים

השנה לועד הגננת קבע סכום של 203 שקל שהחשיבה בפנים דברים שצריך לגן ופעילויות שונות שהיא הולכת לעשות עם הילדים בגן
    ושילמנו 230ש קל אם אני לא טועה לחוג התעמלות שמתנהל בגן אבל זה סכום שנתי

לינברי כל הכבוד להורים בגן על היוזמה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני משלמת 1700 ש"ח לחודש וזה כולל חוגים.
    ולא בציקים אלא בהו"ק.
    לגבי דמי רישוום וביטוח זה היה 150 ש"ח.
    גן פרטי
    ה' שמור על יקירי!
  • טוב מחר אני אבקש פירוט..על דמי רישום בתחילת שנה היא גבתה 300 שח ..שזה יחסית הבנתי גם יקר..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה