אני חוששתתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • [b]אני מרגישה כבדה ....בא לי כול מיני דברים מוזרים לאכול ...אבל אני מפחדת לבדוק אם אני בהריון כי אני לא רוצה להתאכזב אם זה ייצא שוב שלילייייי
    מה אני צריכה לעשותתתתת?..........[/b]
9 תגובות
עמוד 1
  • אם המחזןר מאחר אז קדימה רוצי לעשות בדיקה
  • זאתת הבעיהה איןןן לי מחזוררררררררר
    אני מקבלת ...כשמתחשק לו לבוא הוא בא.......
  • ניסית לבדוק למה המחזור אינו סדיר?

תנסי לעשות מעקב כלשהו אחרי הביוץ (ערכות ביוץ, מעקב זקיקים), ואז ממועד הביוץ תספרי בין 12-14 יום ואז תוכלי לעשות בדיקת הריון...

מניסיון, מציעה לך לא להיכנס לכל מיני ספקולציות של חשקים וכאבים ותחושות... אין כללים בכל הנוגע לתחושות של לפני הריון או מחזור... ולפעמים התחושות הן זהות לחלוטין
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • כן אני יודעת שייש הרבה תחושות דומות מאוד כבר התנסתי איתם בגלל זה אני חוששת שוב ללכת לעשות בדיקת הריון
    וכבר בדקתי בקשר למחזור הרופא אומר שהכול בסדר שאני לא יידאג למרות זאת שאני לא מקבלת מחזור יש לי ביוץ
    וקניתי את הערכה הזאת כדי לדעת מתי אני בביוץ משום מה היא תמיד מראה לי שאני בביוץץץץץ{בטח הערכה לא טוב} זה מה שאני חשבתי אז קניתי עוד אחד והיא מראה לי אותו דבר
  • אם רוצים לדעת - חייבים לבדוק...
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • יקירתי, אני במקומך הייתי מתעקשת על בדיקות מעמיקות יותר
    פרופיל הורמונלי קודם כל זה לא הגיוני שבחורה צעירה לא תקבל מחזור סדיר ויגידו לה שזה בסדר

• הייתי אצל הרופא...הדבר היחיד שהוא שלח אותי זה אולטרסאונט של הבטן ..ואז שהוא קיבל תשובה מהבדיקה הוא נתן לי תרופות הורמנליות שאני עדיין חושבת אם לקחת אותן כי אני לא רוצה להתחיל עם תרופות וכול מיני דברים אני רוצה טבעי
  • העניין שאת לא מקבלת מחזור זה עניין שצריך לסדר! אל תוותרי!
    ולגבי הבדיקה:
    אני הייתי בודקת הרי גם אם לא האכזבה היא אכזבה לא משנה מתי...
    ודבר שני שאני מקווה שאני לא מלהיבה אותך סתם , אומרים שכאשר יש הריון אז בבדיקת ביוץ רואים גם 2 פסים...
    ( קראתי את זה כמה פעמים בפורום אחר- יכול להיות שזה גם שטויות!!!)
    בכל מקרה אני מחזיקה לך אצבעות..
  • אני גם קראתי את זה שבבדיקת ביוץ בזמן ההריון זה מראה שני קווים ...אז עשיתי בדיקתתת דם....ואפשר להבין שזה היה שלילי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה