סיפור על חיי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מחר הולכת להיות בת 30 והשנה האחרונה הייתה השנה המדהימה של חיי.
    נחזור לשנה לפני :
    אני רווקה בת 29 גרה לבד עם כלבה בירושלים עובדת בתור מורה לחינוך מיוחד במוסד לילדים בסיכון. חייה את החיים כרווקה יוצאת, שותה,מעשנת, דייטים וכדומה. נפתחתי לרעיון להפגש לדייטים דרך האינטרנט והיו דייטים הזויים והזויים יותר עד היום שפגשתי את בעלולי.
    רונן החתיך שלי ברגע שפתחתי את הדלת ידעתי שזה האחד אחרי שבוע כבר הבאתי אותו למשפחה שלי כי אחי היה צריך לטוס לשנה לח"ול ורציתי שיפגוש אותו לפני שיטוס {אחי כבר כמעט שנה בארה"ב חוזר בפברואר}. ההורים שלי והמשפחה המורחבת היו בשוק שעדי תביא משהו אחרי שבוע הם צחקו ממני. הזמן עבר בצורה מדהימה וחודשיים לאחר ההכרות הוא הציע נישואין { חייבת לציין שלא בצורה הכי רומנטית חחח} שאני אתחתן לאחר חודשיים עם משהו זה הזוי {רק לציין שאני אחרי שתי הצעות שסירבתי}. בעלולי המתוקי שאז היה ארוסי החליט שטסים לתאילנד בפסח כאילו ירח דבש לפני הנישואין מורה מנצלת את החופש הארוך טסנו לתאילנד שניים וחזרנו שלושה כאשר אני בהריון...
    התחתנו בחתונה מדהימה בתאריך .4.6 יום שישי כן שישי כאשר דין דין אביב שרה אצלנו בחופה מתנה מבן דוד שלי. ומאז אני באושר גדול מאוד.... עזבתי כמובן כבר לפני החתונה את ירושלים ועברתי לגור איתו בקיבוץ מאז אני מאושרת ומאוהבת עד הגג......
20 תגובות
עמוד 1

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • קודם כל מזל טוב למחר ליום הולדת והחלפת קידומת
  • אחלה סיפור חיים

• טלטול איזה קטע.....

• אחלה של סיפור..נהניתי לקרוא
    ומשל טוב ליומולדת שלך מחר!
    הסיפור קצת הזכיר לי אותי..שהיתה הרווקה הנצחית, שהצהירה שלא תתחתן, שיצאה עם ים גברים..
    ואז יום בהיר אחד פגשתי מישהו שהוא ההפך מכל מה שהכרתי עד עכשיו...תוך חודשיים כבר גרנו יחד וזמן קצר אחרי כן כבר גילינו על ההריון.אחכ באה החתונה והלידה ואנחנו גרים בקיבוץ באושר רב טפו טפו טפו
    הזדהיתי אתך מאוד

• איזה שנה עברת
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • איזה כייף לשמוע...
    שהמזל דופק בדלת..מקבלים אותו בברכה...
    מזל טוב!!!
    ממש חייך השתנו בתפנית מדהימה....
    :-)

• חתיכת שנה עברת

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אכן שנה מוצלחת
  • תראי איזה קטע - בנות אשכרה מאמינות לך.
    בנות - זו נועה.

• איזה שנה מרגשת

• אני לא חושבת שזו נועה, די בטוחה שזו לא נועה.
    נועה לא יודעת לשים סרגל

והיא די פעילה בפורום תמיכה ... והסגנון שלה בכלל לא קרוב לנועה
  • עינבר- לא נראה לי שזאת נועה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • גם אני לא חושבת שזו נועה......
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • איזה סיפור

• חחחחח אני מצטערת אבל אני ממש לא נועה!!!!!! אולי קצת פסיכית אבל לא עד כדי כך!!!!

• סיפור לנכדים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה