היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אשמח לשמוע המלצות לדיסקים או ספרים שעוסקים בנושא. פשוט נמאס לי מהפקק הזה, זה הפך חלק בלתי נםרד ממנה, היא מסתובבת איתו כל היום .לא מבינים מה היא אומרת כשאני מעירה לה שאני לא מבינה היא מוציאה את המוצץ אומרת את מה שיש לה לאומר וממשיכה בשלה. בקיצור אני מנסה לגמול ומחפשת עזרה . [url=http://www.glitterfly.com]
11 תגובות
עמוד 1
לגבי גמילה ממוצץ זה גמילה לא קלה
זה צריך לבוא יותר מהילד
אני חושבת שכל עוד יש מסביבה ילדים עם מוצץ בגן יהייה קשה לגמול אני רק בספטמבר גמלתי את שחר ממוצץ ביום ואחרי שבוע של גמילה ביום הוא לבד נגמל בלילה *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
היא לא בגן היא בבית עם מטפלת. האחים שלה גדולים בני 17 ו 13 היא רואה ילדים בני גילה בפארק ובחוג כולם ללא מוצץ. [url=http://www.glitterfly.com]
אני מכירה כמה הורים שפשוט הציבו עובדה לילד שאין מוצץ יותר! הם עברו שבוע מהגיהנום, והצליחו לגמול. אני אישית- לא מתלהבת מהרעיון הזה
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
הדרך הכי טובה זה פשוט להוציא את המוצץ להסביר לה שהיא גדולה ולא צריכה אותו אז עוברים 3 ימים קשים ואחרי זה זה עובר *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני יכולה לספר לך איך גמלתי את גל, אולי תוכלי לאמץ משהו ממנו... מאז שדניאל נולדה התחלתי לטפטף לה שהיא ילדה גדולה ולא צריכה מוצץ ושאנחנו נזרוק אותו... פעם ב... השיחה הייתה עולה עד שבוקר אחד שוב פעם אמרתי לה את זה והיא באופן מפתיע אמרה לי "בסדר" ואני בלי לחשוב פעמיים הלכתי למטבח, לקחתי שקית זבל שחורה, אספתי את כל המוצצים וגל זרקה מוץ מוץ לתוך השקית, קשרתי אותה ועשיתי כאילו אני זורקת לפח... זה היה יום שישי בבוקר, שלחתי אותה לגן אז הגננת כל הזמן נתנה לה משהו שיעסיק לה את הפה... בשנ"צ היה משבר רציני, היא התחילה לבכור שהיא רוצה מוצץץץץץץץץ אבל בכל פעם שהיא אמרה את זה הזכרתי לה שהיא זרקה את כל המוצצים ואז היא שטקה ואז שוב פעם בכי שרוצה מוצץץץץץ, שכבתי איתה במיטה ולא ויתרתי, לבסוף נרדמה מרוב בכי וזהו. בערב אולי פעם או פעמיים היא שאלה על המוצץ, שוב פעם הזכרתי לה שאין כי היא זרקה אותם וזהו, שום בכי... אני מאמינה שזה תלוי בהחלט בילד, במידה הבשלות שלו, היא הייתה בדיוק חודש לפני יום הולדת 3.
אני גם באותה בעיה... הבעיה שהשימוש במוצץ (+חיתול) התגבר אצלינו לאחרונה. פעם זה היה רק לשינה ולהרגעה במצבים קשים. עכשיו היא רוב היום עם זה...
אנחנו הפסקנו את המוצץ משך היום כבר לפני שנה כמעט, הגננת נתנה לי פוש אמרה שבגן הוא כמעט לא משתמש ושאני אפסיק גם בבית. אבל הוא עדיין לוקח בשינה הוא בן 3.
]
היא באמת לא מוכנה אבל כשהיא עם מוצץ היא מזילה המון ריר החולצה שלה רטובה ,יש לה שער ארוך יחסית אז זה נדבק לה לשער והוא ממש לא ניתן לסירוק. היא לא מסכימה שהמטפלת תסרק אותה אז אם אני לא מספיקה לסרק אותה בבוקר אני חוזרת הביתה לטרולית קטנה יפהיהפיה ומלוכלכת זה מטריף אותי. [url=http://www.glitterfly.com]
מצחיקה
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!