אתמול היה לי ככה :( ומחר אני ככה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הלכתי לבדיקת EMG על יד שמאל שכל הזמן נרדמת לי וכואבת לי יצא שיש לי לחץ בינוני חזק על העצב הלכתי לאורטופד שאומנם אינו מנתח כף יש ואינו אורטופד שמתמחה לכף יד אך הסביר לי את התוצאות ואמר שאני אצטרך לעבור ניתוח אבל ליתר ביטחון הפנה אותי אף לאורטופד נוסף מומחה לכף יד שעליו קיבלתי המלצות גם מאנשים באיזור שלי
    אני אראה מה תיהיה תשובתו לבדיקה ולמצב ולפי זה אנסה לבקש ריפוי בעיסוק ופיזיוטרפיה (אחותי עברה 3 ניתוחים מהסוג הזה בכף יד כולם נחלו כישלון ובאחרון באיכילוב פגעו לה יותר ביד , אם יחליט שאין טעם לפיזיוטרפיה כמו האורטופד של אתמול אני אלך לאסותא) אוףףףףףףףףףףףף למה הכל ככה? באמצע הלילה אני מתעוררת מיד רדומה מאוד וגם דנדוש מתעוררת אני עוד עלולה חלילה להפיל אותה בגלל היד
2 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה עם האורטופד ורפואה שלמה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לגבי כף היד - יש לי אותו הדבר ב2 הידיים
    בגיל 19 אמרו לי שאני אצטרך ניתוח (ואצלי העצב נלחץ במרפקים מה שאומר גבס עד הכתף ב2 הידיים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה