היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה היום היתה הכפלה, אבל אמרו לי לא לגמרי לשמוח כי צריך לבוא ולבדוק שוב ולראות שיש הכפלות אז יום ראשון שוב בדיקת דם.... עד שלא יהיה ניתן לראות שק הריון אין לי נחת איזה מבאס זה? אני כאילו בהריון אבל אסור לשמוח
11 תגובות
עמוד 1
מי שמאמין לא מפחד.....
תאמיני ותראי שהכל יהיה בסדר
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
הי בובי, אני ממש שמחה לשמוע ! זו בשורה טובה מאודדדד ! כמובן שהכל יכול לקרות, אבל היום קיבלת תשובה לכיוון החיובי שלכן באהבה, מורן......
תודה בנות אתן מדהימות נותנות לי כוח ומחזקות אותי מאוד! ביום חמישי היה 70 ז"א שביום ראשון צריך להיות בסביבות ה200 אני אעדכן ברגע שאקבל תשובה שיהיה שבוע מקסים לכולן ובהצלחה