הלך לו עוד חודש..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הלוואי והייתי אופטימית כמוכן
    בנות יקרות נראה לי שהחודש הזה גם אבוד לי
    יש לי סימן לפני המחזור והוא אף פעם לא מאכזב
    זה שני פיצעונים קטנים שיוצאים לי בדיוק שבוע לפני המחזור
    ונחשו מה
    הם יצאו....
9 תגובות
עמוד 1
  • ממי!
    זה באמת מאכזב
    אבל, חכי, אולי בכל זאת
    ואם לא, אז אני מאחלת לך שזו תהייה האכזבה האחרונה שלך לפני הריון של 9 חודשים ובסופו
  • תיהיי אופטימית מתוקה

תחשבי רק חיובייייייי
    הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • עד שהמחזור לא מגיע - לא מספידים !!!!
    הרי כל הסימנים בעצם זה מרמות הורמונים שמשתנות לפני המחזור - וכך קורה גם בתחילת ההריון. כך שהסימנים יכולים להעיד לכאן או לכאן.
    נקווה יחד איתך לטוב בע"ה שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• אני מסכימה עם שני במאת האחוזים

אירית
  • בכל זמן שמגיע המחזור אישה מצפה..יהיה איחור או לא יהיה? וכל שכן אם עובר זמןיותר ארוך שהיא לא נקלטת היא מתחילה להכנס ללחץ...אולי משהו לא בסדר אצלי? וכ'ו הדאגות הללו הן חסרות תועלת והן עוד בעצמן עלולות להיות הגורם העיקרי לכך שאישה לא תכנס להריון...כי מובא בדברי רבי נחמן מברסלב, שעיקר הכלי של ההולדה, הוא דווקא האמונה של האישה בעצמ, שמאמינה שהיא מסוגלת להביא ילדים לעולם כשמאמינה כן היא הופכת ל"כלי" ואז היא יכולה בכוח האמונה והתפילה להיקלט
    ה' גדול תיזכי בקרוב אמן

ואהבת לרעך כמוך
  • עד שהמחזור לא מגיע - אי אפשר באמת לדעת...
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מותק, כמה פעמים בחיים שלך היית בהריון? מאיפה את יודעת: אולי שני הפצעונים שיצאו לך בנוסף לכאב בטן קל ודגדוג בבית שחי הם סימנים של הריון דווקא?!
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • אין עליכן אתן פשוט מקסימות
    אני מאוד מקווה שגם החודש הזה לא הלך
    אין לי מושג איך אני יעביר את הזמן הזה שנשאר לי עד ה 22/10 באופטימיות
    מקווה שבאמת הכל יהיה טוב ויהיה הריון בסופו של דבר
    מאחלת לנו שבת שלום ומבורכת שכל התפילות שלנו יענו בהקדם
    אמן אמן ואמן
  • אמן
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה