האמיני בעצמך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בכל זמן שמגיע המחזור אישה מצפה..יהיה איחור או לא יהיה?וכל שכן אם עובר זמןיותר ארוך שהיא לא נקלטת היא מתחילה להכנס ללחץ...אולי משהו לא בסדר אצלי? וכ'והדאגות הללו הן חסרות תועלת והן עוד בעצמן עלולות להיות הגורם העיקרי לכך שאישה לא תכנס להריון...כי מובא בדברי רבי נחמן מברסלב, שעיקר הכלי של ההולדה, הוא דווקא האמונה של האישה בעצמ, שמאמינה שהיא מסוגלת להביא ילדים לעולם כשמאמינה כן היא הופכת ל"כלי" ואז היא יכולה בכוח האמונה והתפילה להיקלט
    ה' גדול תיזכי בקרוב אמן

ואהבת לרעך כמוך
8 תגובות
עמוד 1

• הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • אמן ואמן

אירית
  • לא תמיד זה מספיק. SORRY להיות הורסת שמחות
    מיה שמחכה לחסידה.....

• "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • כול האמהות שלו שרה ,רבקה ,רחל ,לאה היו עקרות .
    אבל בכוח התפילה הם שינו את הגזרה .
    האמינו בה' , התפללו בדמעות ....
    ה' מתאווה לתפילות הצדיקים .
    כנראה לכול אדם כמות תפילות שצריך להתפלל על מנת לשנות את הגזרה
    משה רבינו התפלל ( אני לא זוכרת את המספר של התפילות ) מס' תפילות
    על מנת להיכנס לארץ וה' הפסיק אותו ואמר לו שיפסיק להתפלל
    מפרשים אומרים : למה ה' הפסיק אותו כי אם היה ממשיך עוד תפילה היה נענה ונכנס (וכמו שאנחנו יודעות ה' גזר שהוא לא יכנס )
    אז יאללה בנות לא להתייאש להמשיך להתפלל בכול הכוח !!!
    בדמעות !!! בתחנונים !!
    אוהבת אותכן ומקווה שיהיו בשורות טובות אצל כולן !!!!
  • בכמות תפילות שאני התפללתי אני מאמינה שהתפללתי בשביל כל בנות הפורום ובנות ישראל
    ובכמות דמעות שאני הורדתי יכולתי למלא את הכנרת פעמיים
    אני לא דתיה אבל אני מאמינה שצריך להאמין ולהתפלל שכולנו עוברות איזה תיקון כלשהו על משהו שאולי עשינו בעולם הזה או בגלגול הקודם שלנו
    אמונה צריכה להיות מאחלת הצלחה לכולנו שהחודש באמת יהיה האחרון
  • טוב, אשרי המאמין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה