היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יודעת שאין לי כל כך סיבה להתלונן כי זה שקיבלתי זה אומר שיש ביוץ (זו הפעם הראשונה שאני מקבלת מזה 11 חודשים שילדתי את בתי המקסימה!), אבל כבר תקופה ארוכה שאני מנסה להכנס להיריון ותמיד חשבתי שזה זה ובסוף התבדתי, רק שעכשיו הייתי בטוחה שאני בהיריון כי כל התסמינים היו חזקים (כנראה שכחתי מה זה להיות לפני מחזור...) ואני כל כך מבואסת!!!
7 תגובות
עמוד 1
לא נורא ממי.... הכל לטובה.. אולי זה סימן שאת צריכה עוד קצת זמן איכות עם ביתך המקסימה... תהני ממנה בנתיים.... אח"כ הזמן הזה לא חוזר...
ושיהיה לך בהצלחה... בשורות טובות...
סליחה על הקטנוניות, אבל... ילדת לפני 11 חודשים, וזו הפעם הראשונה שקיבלת.. כמה זמן את מנסה? חודש? חודשיים? ארבע? זה לא נחשב בכלל לתקופה.. שלא לדבר על תקופה ארוכה... אין סיבה להילחץ ולהתבאס [ u rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html] הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
כעיקרון אני כבר מנסה ארבעה חודשים "על עיוור" כי לא ידעתי מתי יגיע הביוץ... אבל אני יודעת שיש נשים מניקות שמקבלות מחזור ונכנסות להיריון ופשוט הייתי בטוחה שנקלטתי... אבל מסתבר שלא.... אני יודעת שלי אין שום סיבה להתלונן ואין שום ראיה לאיזשהיא בעיה אבל זה לא מבטל את העובדה שאני ממש רוצה להכנס להיריון! ולא חשוב עד כמה רציתי ותיכננתי ילדים עם הפרש קטן לצערי זה לא דבר שתלוי בי
תני קצת זמן, זה יגיע..... בהצלחה מיה שמחכה לחסידה.....
אל תדאגי , עדיין יהיה לך הפרש קטן בין הילדים. תהני מהתינוקת, סה"כ נכנס להיריון פעם אחת וילדת ילדה בריאה..זה לא שיש בעיה חו"ח.. בממוצע לוקח 6 חודשים להכנס להיריון בדרך הטבעית ותוך שנה 93% מהזוגות שינסו יכנסו להיריון בדרך הטבעית..
בהצלחה..
למה את מתלוננת??? עכשיו לא תעשי על עיוור ותוכלי לדעת בערך מתי הביוץ!! זה מעולה שקבלת !! הגוף מתחיל לחזור לעצמו ואולי כרגע הוא מוכן להכיל עוד הריון! תתעודדי, לדעתי אין סיבה להתבאס!
sOsHi
צודקת! לא הסתכלתי על זה ככה... הייתי בטוחה שזה זה והתבאסתי נורא אבל עכשיו אני רואה אה הטוב שבזה, עכשיו אני אכוון לביוץ וב"ה יהיה בסדר תודה על התמיכה